mert_1230 Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Anakart Asus B550 İşlemci Rayzen 5 5600 Merhaba yaklaşık 1 hafta önce hazır sistem aldım işlemci için ekstra kule tipi soğutucu aldım. Şu an montaj yapacaktım ama fanları yanlış taktığımı fark ettim fanları geri çıkarmak istediğimde çıkmadılar ne yapabilirim? mert_1230 dedi: Merhaba yaklaşık 1 hafta önce hazır sistem aldım işlemci için ekstra kule tipi soğutucu aldım. Şu an montaj yapacaktım ama fanları yanlış taktığımı fark ettim fanları geri çıkarmak istediğimde çıkmadılar ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çıktı. Son düzenleme: 16 Mart 2025
Merhaba yaklaşık 1 hafta önce hazır sistem aldım işlemci için ekstra kule tipi soğutucu aldım. Şu an montaj yapacaktım ama fanları yanlış taktığımı fark ettim fanları geri çıkarmak istediğimde çıkmadılar ne yapabilirim? mert_1230 dedi: Merhaba yaklaşık 1 hafta önce hazır sistem aldım işlemci için ekstra kule tipi soğutucu aldım. Şu an montaj yapacaktım ama fanları yanlış taktığımı fark ettim fanları geri çıkarmak istediğimde çıkmadılar ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çıktı.