Laskeyin Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 314 Çözümler 2 26 Mart 2024 #1 7500F işlemci ile kullanmayı düşünüyorum. Birisi 2 fanlı diğeri 5 bakır borulu fiyatları aynı. Ayrıca şu iki modeli de gördüm fiyatları biraz daha yüksek daha iyi gözüküyor aradaki fiyat farkına değer mi? Linkleri bırakıyorum. Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr
7500F işlemci ile kullanmayı düşünüyorum. Birisi 2 fanlı diğeri 5 bakır borulu fiyatları aynı. Ayrıca şu iki modeli de gördüm fiyatları biraz daha yüksek daha iyi gözüküyor aradaki fiyat farkına değer mi? Linkleri bırakıyorum. Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr
kürşat alpkaan soyer Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 202 26 Mart 2024 #2 Ben phantom olan modeli sipariş ettim bakalım
Laskeyin Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 314 Çözümler 2 27 Mart 2024 #3 kürşat alpkaan soyer dedi: Ben phantom olan modeli sipariş ettim bakalım Genişletmek için tıkla... Sipariş verirken nasıl karar verdiniz peki. Eğer mümkünse deneyimlerinizi aktarır mısınız?
kürşat alpkaan soyer dedi: Ben phantom olan modeli sipariş ettim bakalım Genişletmek için tıkla... Sipariş verirken nasıl karar verdiniz peki. Eğer mümkünse deneyimlerinizi aktarır mısınız?
kürşat alpkaan soyer Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 202 27 Mart 2024 #4 Laskeyin dedi: Sipariş verirken nasıl karar verdiniz peki. Eğer mümkünse deneyimlerinizi aktarır mısınız? Genişletmek için tıkla... içlerinde tek 7 adet bakır borusu olan model olduğu için. Videoları izlediğimde zaten aralarında 2 3 derecelik bir fark da görünüyor.
Laskeyin dedi: Sipariş verirken nasıl karar verdiniz peki. Eğer mümkünse deneyimlerinizi aktarır mısınız? Genişletmek için tıkla... içlerinde tek 7 adet bakır borusu olan model olduğu için. Videoları izlediğimde zaten aralarında 2 3 derecelik bir fark da görünüyor.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.025 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #5 Assasin spirit alabilirsin eğer ağır işler yapmiyorsan.