Thermalright Assassin X 120 R digital alınır mı?

MetehanSavas

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
Anakart: ASUS Prime B450M K 2

Thermalright Assassin X 120 R Digital ARGB Black

Normalde Peerless Assassin 120 SE almayı düşünüyordum fakat RAM'lere değer mi değmez mi emin olamadım, sizin daha iyi öneriniz var mı?

Son düzenleme:
RAM'lere değmesi önemli değil. Temas eden fanı 4-5mm yukarı alıyorsunuz sadece.

Kasanız ve RAM modelleriniz nedir?

Ram: Xpg Spectrix D35G
Kasa: Vento vg15fe
RAM yüksekliği 36cm ve kasanızı 165mm'ye kadar soğutucu destekliyor. Çift fanlı hava soğutucu alabilirsiniz. Dediğim gibi, sadece en öndeki fanı belki biraz yukarı kaldırmanız gerekir ama problem değil, kötü gözükmüyor. Bende şu şekilde mesela:

Üstelik benim RAM'ler yüksek profil. Yani 42mm civarı yüksekliği vardı. Seninkiler 36mm.

Teşekkürler hocam, aradaki 600 TL farka değer mi sizce?

Teşekkürler hocam, aradaki 600 TL farka değer mi sizce?
Ryzen 5600 işlemcinize standart 4 bakır borulu bir soğutucu da yeterli olur.

Ben Ryzen 5600 işlemci kullanırken 4 bakır borulu AIGO Dark Flash Dark Air ARGB soğutucu kullanıyordum tek fanlı. Sıcaklıklar ortalama 55-60 derece aralığındaydı oyunlarda. Ardından Phantom Spirit 120 SE aldım ve sıcaklıklar en fazla 2-3 derece düştü.

Eğer ilerde işlemciyi daha üst seviye, daha fazla güç tüketecek bir işlemciyle değiştirme fikriniz yoksa 600₺ fazladan vermenize gerek yok. Görsel olarak güzel gözüksün isterseniz tabii keyfiniz bilir. Orası size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…