Kasa 165 mm soğutucu destekliyor, soğutucu 148 mm. Fazlasıyla rahat şekilde sığacaktır kasaya. RAM'lere de dokunmaz.
Gayet yeterlidir hocam. Anakart ve RAM'lerinizi yazarsanız RAM teması konusunda bir istisna dokunma sorunu vs var mı kontrol edelim.İşlemci oyunları oynuyorum Ryzen 5 5600 işlemcim ısınma sorunu ortadan kaldırır mı?
Gayet yeterlidir hocam. Anakart ve RAM'lerinizi yazarsanız RAM teması konusunda bir istisna dokunma sorunu vs var mı kontrol edelim.
Tamamdır hocam, haberler güzel. Hem sistem anakart uyumunuz tam, hem de en az 40-45 mm boşluk olmasına rağmen sizin RAM'leriniz 33 mm. Uyum olarak da temas ve ebat olarak da bir sorun mevcut değil.
Tamamdır hocam, haberler güzel. Hem sistem anakart uyumunuz tam, hem de en az 40-45 mm boşluk olmasına rağmen sizin RAM'leriniz 33 mm. Uyum olarak da temas ve ebat olarak da bir sorun mevcut değil.
Kararsız kaldım hocamBütçe sıkıntısı yoksa Peerless Assassin 120 SE tabi ki. Onunla da uyum sorunu yaşanmaz ve ileriye dönük sistemde de kullanabilirsiniz. Ama bu sistem için Refined SE de kesinlikle yeterli olur.
Yeni konu açın daha fazla fikir alın.Kararsız kaldım hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.