Thermalright Assassin X 120 Refined SE nasıl takılır?

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşıma sistem diziyorduk ama kule soğutucusunda eksik parça çıktığını düşünüyorum. Parçalar eksik mi? Nasıl takacağız?

AM5 sistem.

@yusuf7878 hocam bilginiz var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251212_204930_Gallery.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20251212_204927_Gallery.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20251212_205559_Gallery.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşıma sistem diziyorduk ama kule soğutucusunda eksik parça çıktığını düşünüyorum. Parçalar eksik mi? Nasıl takacağız?

AM5 sistem.

@yusuf7878 hocam bilginiz var mı?
İşlemcin nedir hocam? Thermalright'ın kendi rehberi var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanki yükseltici plastikler eksik gibi duruyor. Şunlar:

Amd ryzen 5 7500F hocam ama parçalar bunlar. Eksik mi göndermişler. Gaminggen'den almış arkadaşım.

Amd ryzen 5 7500F hocam ama parçalar bunlar. Eksik mi göndermişler. Gaminggen'den almış arkadaşım.
O plastikler yoksa tam takamaz. İade edilmiş ürün olabilir.

Bu şekilde olması lazım.

12 Aralıkta teslim aldığım hazır sistemimde aynı sorunu yaşıyorum. Sonuç alabildiniz mi?

12 Aralıkta teslim aldığım hazır sistemimde aynı sorunu yaşıyorum. Sonuç alabildiniz mi?
Hayır arkadaş öyle taktı. Termal macunu sıkıp, kontrol etti. Deniyordu. Bacakları yok yani. İşi değerleri normal geldi. Kullanıyor simdi.
@yusuf7878 hocam böyle kullanması sorun yaratır mı?
Plastik yükseltici Bacaklarınızı olmadan taktı.

Biz de aynısını yaptık, soğutucu kullanım kılavuzunda öyle yazıyordu.

O zaman kutu içeriği değiştirilmiş muhtemelen.

@yusuf7878, soğutucunun alt vida kısmı direkt değiştirilmiş gibi. Normalde dediğiniz gibi 4 ayak oluyor ve oraya önce düz bir demir takılıyordu. Daha sonra soğutucu bloğu vida yardımıyla takılıyor.

Fakat Assassin X 120 Refined SE ise 4 ayak var ve direkt takılıyor gibi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…