Thermalright Assassin X 120 vs Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2

LifeAnDeatH

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600 kullanıyorum stok fan ile ama çok ısındığı için fan alacağım. Şu an aklımda bu iki ürün var. İkisi de aynı fiyat ama biri çift fanlı diğeri tek. Sorun şurada başlıyor acaba çift fanlıyı alsam kasama uyar mı? Kasam Hiper Lulu. Anakartım ASRock B550M-HDV. Sizce içine sığar mı bana sorun yaşatır mı?

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus tek fanlı modelini kullanıyorum işlemci 60 dereceye zor çıkıyor kasana uyuyorsa 2 fanlı alabilirsin.​

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus tek fanlı modelini kullanıyorum işlemci 60 dereceye zor çıkıyor kasana uyuyorsa 2 fanlı alabilirsin.​

Keşke sorunun cevabını bilsem

Emin misiniz? İşlemcinin stok fanı bile RAM'lerin dibinde duruyor. Ama genişlik olarak aynılarsa orasını bilemem.

Gaming Gen'e sordum. Kasanıza olur dediler alıyorum o zaman. Böyle dediyseler bir bildikleri vardır herhalde

Hocam benim de ramlere temas etti ilk başta. Çok az yukarı kaldırıyorsunuz ve yine aynı performansı alıyorsunuz. Kasa da sorunsuz kapandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…