C canberkyuksel Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Ryzen 5 5600 işlemcim için soğutucu arıyorum. 2 tane fan buldum sizce hangisi daha iyi olur? Ya da farklı bir öneriniz var mı? Linkleri bırakıyorum. Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan. www.gaming.gen.tr Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Aralarında 100TL fark var. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024
Merhaba. Ryzen 5 5600 işlemcim için soğutucu arıyorum. 2 tane fan buldum sizce hangisi daha iyi olur? Ya da farklı bir öneriniz var mı? Linkleri bırakıyorum. Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan. www.gaming.gen.tr Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Aralarında 100TL fark var.
N3F3S Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #2 Burst Assassin 12 bakır borulu, Assassin X ise 8 bakır borulu, bütçeniz ve kasa yüksekliğiniz el veriyorsa kesinlikle Burst Assassin daha mantıklı.
Burst Assassin 12 bakır borulu, Assassin X ise 8 bakır borulu, bütçeniz ve kasa yüksekliğiniz el veriyorsa kesinlikle Burst Assassin daha mantıklı.
C canberkyuksel Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #3 N3F3S dedi: Burst Assassin 12 bakır borulu, Assassin X ise 8 bakır borulu, bütçeniz ve kasa yüksekliğiniz el veriyorsa kesinlikle Burst Assassin daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... MSİ mag forge m100a kasam var uyumlumudur sizce?
N3F3S dedi: Burst Assassin 12 bakır borulu, Assassin X ise 8 bakır borulu, bütçeniz ve kasa yüksekliğiniz el veriyorsa kesinlikle Burst Assassin daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... MSİ mag forge m100a kasam var uyumlumudur sizce?
N3F3S Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #4 canberkyuksel dedi: MSİ mag forge m100a kasam var uyumlumudur sizce? Genişletmek için tıkla... Bu sitede ki bilgilere göre evet yeterli.
canberkyuksel dedi: MSİ mag forge m100a kasam var uyumlumudur sizce? Genişletmek için tıkla... Bu sitede ki bilgilere göre evet yeterli.
C canberkyuksel Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #5 N3F3S dedi: Bu sitede ki bilgilere göre evet yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Bir sorum daha olucak siparişi verdim yanında thermalright termal macunu geliyormuş. Sizce onumu kullanmalıyım yoksa elimde olan mx4 termal macun mu?
N3F3S dedi: Bu sitede ki bilgilere göre evet yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Bir sorum daha olucak siparişi verdim yanında thermalright termal macunu geliyormuş. Sizce onumu kullanmalıyım yoksa elimde olan mx4 termal macun mu?
F forza11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 966 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #6 canberkyuksel dedi: Teşekkürler hocam Bir sorum daha olucak siparişi verdim yanında thermalright termal macunu geliyormuş. Sizce onumu kullanmalıyım yoksa elimde olan mx4 termal macun mu? Genişletmek için tıkla... İçinden çıkan TF7 daha iyi bence.
canberkyuksel dedi: Teşekkürler hocam Bir sorum daha olucak siparişi verdim yanında thermalright termal macunu geliyormuş. Sizce onumu kullanmalıyım yoksa elimde olan mx4 termal macun mu? Genişletmek için tıkla... İçinden çıkan TF7 daha iyi bence.
C canberkyuksel Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #7 forza11 dedi: İçinden çıkan TF7 daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Tamamdır