Thermalright Burst Assassin 120 Evo Dark alınır mı?

allwn46

Femtopat
Daha fazla  
Bütçem hemen hemen bu soğutucunun fiyatında. Daha iyi performans verebilecek bir soğutu var mı? Bunun teknik detayları iyi duruyor ama önerileriniz varsa bakmak isterim. İşlemci Ryzen 7700, kasamın maksimum desteklediği soğutu yüksekliği 160mm.

İfadeler: GKD
Alınmaz. Peerless Assassin tercih edebilirsiniz.
Ramlerin üstünü kapaması pek içime sinmiyor çift kule olunca. Sistemde ufak bir sorun olduğu zaman ilk ramleri kontrol ediyorum sonuçta öyle bir şey olduğunda da soğutucu üstünü kapatıyor.

Ramlerin üstünü kapaması pek içime sinmiyor çift kule olunca. Sistemde ufak bir sorun olduğu zaman ilk ramleri kontrol ediyorum sonuçta öyle bir şey olduğunda da soğutucu üstünü kapatıyor.
Üstündeki fanı çıkarmanız 10 saniye alır.

Ben rahatsız edici bir ses duymuyorum fazla. Tabii tam devirde tüm fanlar ses çıkarabilir.
Çoğaltıcı kutuda geliyor.
İşlemcin ne hocam %100 çalışmasına gerek duyuyor mu hiç? Bende şu an geçici olarak wraith prism var maşallahı var %100'deyken uçak motorundan farkı yok.

Bendeki işlemci Intel i5 14400F. %100 çalışma işlemci yoğun yük altında iken oluşur.
Bu durum pek olmaz günlük kullanımda. Ağır bir program,oyun kullanırken oluşabilir. Bu durumlarda da fan hızını biostan ayarlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…