B Balamir1313 Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar Thermalright Burst Assassin 120 kule tipi soğutucunun bir vidası oturuyorken diğeri oturmuyor, diğer kısım ayakta kalıyor. Fotoğraf bu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2024
Arkadaşlar Thermalright Burst Assassin 120 kule tipi soğutucunun bir vidası oturuyorken diğeri oturmuyor, diğer kısım ayakta kalıyor. Fotoğraf bu şekilde.
realnixt Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #2 Hocam görsel gözükmüyor. Artı 0 Eksi
KS KS B Balamir1313 Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 realnixt dedi: Hocam görsel gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Telefondan görsel gönderemiyorum. Bir tarafın vidası giriyor diğer tarafın vidası boşta kalıyor sıkılayamıyorum Artı 0 Eksi
realnixt dedi: Hocam görsel gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Telefondan görsel gönderemiyorum. Bir tarafın vidası giriyor diğer tarafın vidası boşta kalıyor sıkılayamıyorum
realnixt Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #4 diğer tarafın vidasını tek takmaya çalışın eğer ki yine boşa dönüyorsa vida giriş yeri yalama olmuştur. vida girmez Artı 0 Eksi
diğer tarafın vidasını tek takmaya çalışın eğer ki yine boşa dönüyorsa vida giriş yeri yalama olmuştur. vida girmez
Kutay Esmez Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 375 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #5 Aynı sorun bende var nasıl çözebilirim. Birini oturtuyorum diğer kalkıyor, diğerini oturtuyorum bu sefer de diğeri kalkıyor. Yöntemi var mıdır? Uzun uğraşlar sonu yapabildim Son düzenleme: 2 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende var nasıl çözebilirim. Birini oturtuyorum diğer kalkıyor, diğerini oturtuyorum bu sefer de diğeri kalkıyor. Yöntemi var mıdır? Uzun uğraşlar sonu yapabildim