Elektronik Thermalright Burst Assassin SE 6 ısı borulu işlemci soğutucu 272 TL (İyzico + parolapara)

İyzico bakiyeyi nasıl nakite çevirebiliriz?

İyzico ilk alışveriş kampanyasındaki mağazalar arasında gaming.gen yokki nasıl oluyor bu ?

İyzico ilk alışveriş kampanyasındaki mağazalar arasında gaming.gen yokki nasıl oluyor bu ?
Var ben katıldım kampayaları gör kısmına basınca orada arama kısmı vardı galiba ya da aşağı doğru kaydırıyorsunuz.

Var ben katıldım kampayaları gör kısmına basınca orada arama kısmı vardı galiba ya da aşağı doğru kaydırıyorsunuz.
Diğer forumda ki mesajınıza istinaden

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-05-13-54-28-103_com.iyzico.assistant.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 51

Diğer forumda ki mesajınıza istinaden
Şimdi ben CORSAIR 16GB Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA buna kaç TL ödemiş olacağım.
En indirimli site İtopya mı oluyor çünkü hem parolapara 400 veriyor hem de iyzico 300 ve %10 veriyor.

Şimdi ben CORSAIR 16GB Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA buna kaç TL ödemiş olacağım.
En indirimli site İtopya mı oluyor çünkü hem parolapara 400 veriyor hem de iyzico 300 ve %10 veriyor.
Kingston Beast Black 16GB 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 DDR4 Ram (KF432C16BB/16TR) GamingGen de aynı değil mi yine parolapara 400 ve iyzico 300+%10.

Kingston Fury Beast ben de kullanıyorum güzel kaliteli ama Corsair'i kullanmadım daha önce bir görüş sağlayamam. Fiyat olarak Corsair RAM ortalama 514 liraya falan geliyor. Kingston ise hemen hemen 580'e falan gelir galiba.

Kingston Fury Beast ben de kullanıyorum güzel kaliteli ama Corsair'i kullanmadım daha önce bir görüş sağlayamam. Fiyat olarak Corsair RAM ortalama 514 liraya falan geliyor. Kingston ise hemen hemen 580'e falan gelir galiba.
Teşekkürler. Acaba bu N11, Hepsiburada, Amazon gibi sitelerde iyzico ilk alışverişe 300 TL geçerli mi onu bir soracağım müşteri hizmetlerine.

N11 geçerli olsa bu Kingston Fury Beast KF432C16BB1/16 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
1150TL
N11 yeni kullanıcı kuponu 150 TL
Parolapara yeni kullanıcı k 400 TL
İyzico ilk sipariş kuponuda 300 TL
Ram 300 TL olmuş olacak.

Son düzenleme:

Bir sorun hocam. Ben de SSD almayı düşünüyorum. 334 liraya geliyor 512 GB M.2 SSD.
Ya da bu konu başlığında ki soğutucuyu da alabilirim bilmiyorum.

Bir sorun hocam. Ben de SSD almayı düşünüyorum. 334 liraya geliyor 512 GB M.2 SSD.
Ya da bu konu başlığında ki soğutucuyu da alabilirim bilmiyorum.
Valla güzel fırsat evdekilere hesap açıp 2'sini almakda kulağa hoş geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…