Thermalright frozen Warframe Pro 360 alınır mı?

Bende bunu almayı düşünüyorum alıp kullandınız mı? Aldıysanız memnun musunuz?

Ben bunu almadım fakat aynı markanın bir alt sürümünü aldım ve memnunum 7800x3D için gayet yeterli bu linkteki bir üst sürümü olduğu için işlemcin ne bilmiyorum ama fazlasıyla yetecektir ekranı olması da güzel

Benim işlemcimde 7800x3d thermalright phantom spirit 120 se argb çift fanlı kule tipi var ama bu yaz sıcaklarında oyunlarda 80 dereceye yükseliyor boşta 43-45 arası ama bişey yapacaksam hafif bile olsa 50 üstü sıcaklıkta yeni aldım işlemciyi. o yüzden bunu almayı düşünüyorum. Sizin sıcaklıklarınız nasıl bu yaz sıcaklarında

Benim işlemcimde 7800x3D Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB çift fanlı kule tipi var ama bu yaz sıcaklarında oyunlarda 80 dereceye yükseliyor boşta 43-45 arası ama bir şey yapacaksam hafif bile olsa 50 üstü sıcaklıkta yeni aldım işlemciyi. O yüzden bunu almayı düşünüyorum. Sizin sıcaklıklarınız nasıl bu yaz sıcaklarında

CPU da 70 derece falan görüyordum Max bazen 60 larada düşüyordu ama tabii ben işlemciye yük bindiriyorum biraz CS2 de Low çözünürlük oynadığım için ekran kartı da zaten çok ısınmıyor kendi kullandığımı da atayım size Thermalright Aqua Elite 360 White Sıvı Soğutucu

Benim bildiğim en iyisi Arctic bu arada ama kasana sığması lazım kasana sığmıyorsa elinde kalabilir Arctic sıvı soğutmaların radyatörü normal radyatörlere göre çok kalın eğer sığıyorsa kasan genişse ölçüp alırsan en iyi performans Arctis ama estetik olarak da zayıf

CPU da 70 derece falan görüyordum Max bazen 60 larada düşüyordu ama tabii ben işlemciye yük bindiriyorum biraz CS2 de Low çözünürlük oynadığım için ekran kartı da zaten çok ısınmıyor kendi kullandığımı da atayım size Thermalright Aqua Elite 360 White Sıvı Soğutucu
Son olarak şunu sorayım kasanın önüne takacağım ben kimi performans düşer diyor kimisi işlemci soğur ama sistem ısınır diyor. Tecrübeniz var mı bu konuda

Son olarak şunu sorayım kasanın önüne takacağım ben kimi performans düşer diyor kimisi işlemci soğur ama sistem ısınır diyor. Tecrübeniz var mı bu konuda

Tecrübem yok ama denemek istemiştim YT'den video izlemiştim birkaç derece daha fazla ısınıyor hocam haberiniz olsun ama aman aman bir fark yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı