Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm alınır mı?

babasigma

Centipat
Daha fazla  
4 bin TL gibi bir fiyata 360 mm soğutucu ve LCD ekranı olan bir ürün bence çok iyi. Bir sorunu ya da sıkıntısı var mıdır? Bu fiyata daha iyileri var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 bin TL gibi bir fiyata 360 mm soğutucu ve LCD ekranı olan bir ürün bence çok iyi. Bir sorunu ya da sıkıntısı var mıdır? Bu fiyata daha iyileri var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi soğutucu ancak daha iyileri mevcut. Örneğin, ARCTIC Liquid Freezer II - 360 olabilir. LCD ekran önemli mi sizin için?

Hocam bunun pompa kısmının görüntüsü çok kötü performansları yakında LCD yi alayım 7500f soğutucam

Hocam bunun pompa kısmının görüntüsü çok kötü performansları yakında LCD yi alayım 7500f soğutucam
7500F için bu kadar bütçe ayırmanıza gerek yok ki hava soğutucular da yeterli. Örneğin, Phantom Spirit gayet yeterli olacaktır.

7500F için bu kadar bütçe ayırmanıza gerek yok ki hava soğutucular da yeterli. Örneğin, Phantom Spirit gayet yeterli olacaktır.
Biraz bütçem arttı ve içeride güzel durmasını istediğim için sıvı soğutmaya yöneldim

bende aynı thermalright frozen warframe pro 360 modelini almayı düşünüyorum. Alıp kullandınız mı yoksa başka bir alternatif bulabildiniz mi?
Hayır almadım 5bin TL olmuş ama kullanan arkadaşlar bir sorun olduğunu söylemedi

S

Skadi Elite 360mm onerebilirim hocam veya Thermalright frozen Warframe 360(Pro model degil) bir tane daha var ama guzel degil yine de söyleyeyim Dragos Aquaforce 360.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…