I ismailkonuk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #11 TmpEgemen dedi: S Skadi Elite 360mm onerebilirim hocam veya Thermalright frozen Warframe 360(Pro model degil) bir tane daha var ama guzel degil yine de söyleyeyim Dragos Aquaforce 360. Genişletmek için tıkla... Neden thermalright ın pro modelini önermediğinizi merak ettim siparişini verdim muhtemelen yarın gelecek.
TmpEgemen dedi: S Skadi Elite 360mm onerebilirim hocam veya Thermalright frozen Warframe 360(Pro model degil) bir tane daha var ama guzel degil yine de söyleyeyim Dragos Aquaforce 360. Genişletmek için tıkla... Neden thermalright ın pro modelini önermediğinizi merak ettim siparişini verdim muhtemelen yarın gelecek.
T TmpEgemen Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3230m gt 740m 8gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #12 ismailkonuk dedi: Neden Thermalright'ın Pro modelini önermediğinizi merak ettim siparişini verdim muhtemelen yarın gelecek. Genişletmek için tıkla... Onermiyorum degil oyle bir şey demedim ben farkli bir oneri olarak soyledim ustte Pro model onerildigi icin.
ismailkonuk dedi: Neden Thermalright'ın Pro modelini önermediğinizi merak ettim siparişini verdim muhtemelen yarın gelecek. Genişletmek için tıkla... Onermiyorum degil oyle bir şey demedim ben farkli bir oneri olarak soyledim ustte Pro model onerildigi icin.
I ismailkonuk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #13 TmpEgemen dedi: Onermiyorum degil oyle bir şey demedim ben farkli bir oneri olarak soyledim ustte Pro model onerildigi icin. Genişletmek için tıkla... Ben acaba önermiyor musunuz diye düşündüm. Yanlış anlama için özür dilerim. Cevabınız için teşekkür ederim.
TmpEgemen dedi: Onermiyorum degil oyle bir şey demedim ben farkli bir oneri olarak soyledim ustte Pro model onerildigi icin. Genişletmek için tıkla... Ben acaba önermiyor musunuz diye düşündüm. Yanlış anlama için özür dilerim. Cevabınız için teşekkür ederim.
T TmpEgemen Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3230m gt 740m 8gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #14 ismailkonuk dedi: Ben acaba önermiyor musunuz diye düşündüm. Yanlış anlama için özür dilerim. Cevabınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun rica ederim hocam iyi forumlar iyi günler.
ismailkonuk dedi: Ben acaba önermiyor musunuz diye düşündüm. Yanlış anlama için özür dilerim. Cevabınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun rica ederim hocam iyi forumlar iyi günler.