Thermalright Heilos termal ped test sonuçları

Sadece boyut fark ediyor. AMD olanını düzgün şekilde keserseniz ikinci kullanım bile çıkar.
Hp servise gönderdim cihazı fan değişimi yaptilar bakım yaptık denildi. Sürdükleri yeni macun pump out yapmış gibi geldi çünkü eskiden tek fanla bu kadar sıcak çalışmıyordu cihaz bi de undervolt yiyor böylr olunca fps kaybı yaşıyorum. Kendim uygulayamam herhalde ama tanıdık bilgisayarcıya götüreyim bakalım.

Uygulamadan önce 5-10 dk kadar buzdolabında veya soğuk bir yerde bekletirse eğer ölçü alıp keserken hal değiştirmez daha rahat olur. Bilgisayarcınızın düzgün yapabileceğinden emin olun. Ciddi şekilde soğutma katkısı verecektir en azından kısa vadede gösterdiği performans öyle.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 5600H laptopta Cooler Master gelmaker nano sürdükten 1 ay sonra pumpout oldu Cyberpunk 2077'de 99 derece oluyor şimdi Gaming Gen TR'den aldım kargo bu hafta sonuna gelirse uygulayacağım eğer gelmezse birkaç hafta sonra yapacağım yaptıktan sonra gözlemlerimi buradan paylaşırım herkes öğrenmiş olur sonunda phase change bir macunu Türkiye'de bulmaktan mutlu oldum PTM'yi yurt dışından söylemek istemiyordum.

Evet sonuçları paylaşırsanız güzel olur hocam. Bende büyük ihtimalle bugün heilos padi uygulayacağım. Sonuçları paylaşacağım.

Hocam ben de aynı macunu sürdüm 1 ay gitmedi. PTM'yi de yurtdışından getirtmekle uğraşmak istemiyordum şimdilik beklentimi karşıladı ciddi etkisi oldu. Cooler Master'ı ilk sürdüğüm halinden bile daha serin çalışıyor.

Hocam sürdükten sonra ne kadar sonra etkili oldu?

Hocam sürdükten sonra ne kadar sonra etkili oldu?
Direkt etki göstermeye başlıyor da yine de bir kaç gün oyun benchmark vs ile tam oturuyor daha sağlıklı hale geliyor.

Fortnite denedim oyunun ayarlarını vs. bilmiyorum sanırım orta yüksek arası DLSS kapalıydı. NitroSense üzerinden performans modunda oto fan fanlar 7100-7600 RPM'e çıktı. 55W CPU-100W GPU çekerken, CPU maksimum 83 dereceyi gördü ve genelde 80 derecelerdeydi. GPU ise genelde 80 derecede sabitti. NitroSense varsayılan modunda ama Afterburner ile Core clock +100 MHz Memory clock +200 MHz OC vardı (performans mod GPU ayarı yani). Özel fan ayarı 5700-6100 RPM ile CPU 75 derece gördü maksimum değer olarak. GPU 77-78 derece gördü maksimum bilgisayarımı performans modunda kullanınca gereksiz şekilde CPU'ya watt çektiriyor. Performans moda alınca sabit 55W güç çekiyor CPU. Varsayılan modda 45W limiti olmasına rağmen mesela Fortnite'da hiç 45W limitine takılmadı. Ek bir test olsun bu da.

Son düzenleme:
@dako121 @mds505 padi uyguladık. R23'te çok bir puan farkı olmadı, oyunlarda 90a vuran işlemci şu an 70-75 takılıyor. Yerine tam oturunca daha iyi olacağını düşünüyorum.

@dako121 @mds505 padi uyguladık. R23'te çok bir puan farkı olmadı, oyunlarda 90a vuran işlemci şu an 70-75 takılıyor. Yerine tam oturunca daha iyi olacağını düşünüyorum.
R23’te puan farkından ziyade en önemlisi oyunlarda daha az fan sesi ile daha iyi sıcaklıklar almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…