Müsait olduğunuzda cs2'de işlemcinin ortalama kaç w çektiğine bakabilir misin? Ben de 45w üstüne pek çıkmıyor sanki limit var gibi geldi testlerimde hata olmasın. Nadiren 47-48w'lara çıkıyor hiç 50w görmüyor.
Müsait olduğunuzda CS2'de işlemcinin ortalama kaç W çektiğine bakabilir misin? Ben de 45W üstüne pek çıkmıyor sanki limit var gibi geldi testlerimde hata olmasın. Nadiren 47-48W'lara çıkıyor hiç 50W görmüyor.
1 tur ölüm maçında deneyeyim hocam. Genelde 45W limitli kullanıyor olmama rağmen direkt 50W'ye de vuruyor. İşlemci modellerimizin farkı da var hocam. Limitsiz deniyorum şimdi.
1 tur ölüm maçında deneyeyim hocam. Genelde 45W limitli kullanıyor olmama rağmen direkt 50W'ye de vuruyor. İşlemci modellerimizin farkı da var hocam. Limitsiz deniyorum şimdi.
Limitsiz botlarla ölüm maçı atabilirsen 1-2 dk kadar yeterli olur benim için. Tabi farklı işlemciler ama en azından kafamda fikir oluşturur. Sanki düşük güç tüketiyor gibi geliyor benim bilgisayar cs2'de.
Limitsiz botlarla ölüm maçı atabilirsen 1-2 dk kadar yeterli olur benim için. Tabii farklı işlemciler ama en azından kafamda fikir oluşturur. Sanki düşük güç tüketiyor gibi geliyor benim bilgisayar CS2'de.