Thermalright Heilos termal ped test sonuçları

Vidaları aşırı sıkıp vs bir şey yapmadıysanız kolay kolay yamulmaz.

Vallahi benim GPU 65 dereceleri geçmiyor ama CPU 99 oldu direk, ya bir kablo sıkıştı ya da macunu hatalı sürdüm veya dediğim gibi tam temas edemiyor soğutucu blok CPU'ya

Vallahi benim GPU 65 dereceleri geçmiyor ama CPU 99 oldu direk, ya bir kablo sıkıştı ya da macunu hatalı sürdüm veya dediğim gibi tam temas edemiyor soğutucu blok CPU'ya
Macunu doğru da sürseniz bazen pump out olabiliyor. Açtığınızda zaten macunun ne kadar taştığını görürsünüz. Kablo sıkışması blok yamulması gibi bir durum yoktur.

Evet arkadaşlar uyguladım macunu

CPU bayağı iyi oldu ama GPU 65 civarı çalışırken şu an 70 civarı çalışıyor anlamadın oturması lazım herhalde

Dosya Ekleri

• IMG20250228160049.jpg
    309,2 KB · Görüntüleme: 156
Evet arkadaşlar uyguladım macunu

CPU bayağı iyi oldu ama GPU 65 civarı çalışırken şu an 70 civarı çalışıyor anlamadın oturması lazım herhalde
Genel olarak GPU üzerinde etkili değil. Bende de etki gösterdiğini söyleyemem. Cpu düştüğü için genel sistem sıcaklığını düşürdü o yetti.

Ek olarak biraz daha zaman verin biraz daha iyi olacaktır CPU üzerindeki etkisi.

Bundan sonra %100 macun yerine bunu alırım inşallah gelecek senelerde stoklardan kaldırmazlar.

Biraz oturmaya başladı birkaç oyun seansından sonra, GPU'nun sıcağının artmasını sonradan düşününce galiba CPU artık bakır boruya daha iyi ısı ilettiği için GPU'yuda az bir şey ısıtıyor. Şu an oyunlarda 70 derece civarı çalışıyor, önceki macunda 68-69 derece arasıydı. Almak isteyene kesinlikle öneriyorum, YouTube'dan benim laptopun sıfır alınmışken oyun testlerine baktım orada CPU 35 watt çekerken 88 derece olan sıcaklar benim laptopta şu an 80 derece civarlarında pad işe yarıyor. 300TL'yi sonuna kadar hak ediyor. Benim laptopdaki soğutma sistemi çok iyi değil (2 bakır boru var sadece) sizde 3-4 tane bakır boru varsa daha çok etki edebilir.

Pc ve işlemci ne hocam?

Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 5600H + RTX 3060(90W)
Bakır boru sayısı tek başına sıcaklık vs işin tek etken değil. GPU'nun biraz daha fazla ısındığını ptm7950 için de duymuştum. Ek olarak sıcaklığı klavyeye biraz daha fazla yansıtmalarına sebep oluyor. Sanırım bloklara ısıyı daha çok ilettiğinden o da klavyeyi sıcaklık olarak etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…