T trax999 Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 89 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #1 Anakartım: MSI 520M a Pro. İşlemci soğutucum: Thermalright Pearless Assasin 120SE. Anakartımda RGB desteği olmadığı için soğutucunun RGB'lerini bağlamıyorum bunun için hangi RGB Controllerı almam lazım?
Anakartım: MSI 520M a Pro. İşlemci soğutucum: Thermalright Pearless Assasin 120SE. Anakartımda RGB desteği olmadığı için soğutucunun RGB'lerini bağlamıyorum bunun için hangi RGB Controllerı almam lazım?
B berraassde Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 776 Çözümler 1 18 Temmuz 2025 #2 trax999 dedi: Anakartım: MSI 520M a Pro. İşlemci soğutucum: Thermalright Pearless Assasin 120SE. Anakartımda RGB desteği olmadığı için soğutucunun RGB'lerini bağlamıyorum bunun için hangi RGB Controllerı almam lazım? Genişletmek için tıkla... RGB'leri kontrol etmek ıcın belli uygulamalar var diye biliyorum ChatGPT'ye sorarsanız size söyler.
trax999 dedi: Anakartım: MSI 520M a Pro. İşlemci soğutucum: Thermalright Pearless Assasin 120SE. Anakartımda RGB desteği olmadığı için soğutucunun RGB'lerini bağlamıyorum bunun için hangi RGB Controllerı almam lazım? Genişletmek için tıkla... RGB'leri kontrol etmek ıcın belli uygulamalar var diye biliyorum ChatGPT'ye sorarsanız size söyler.