Thermalright Peerless Assasin 120 SE alınır mı?

Hellw1n

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi Thermalright Peerless Assasin 120 SE alınır mı? Fiyatına değer mi?

İşlemci Ryzen 5 5500 - Kasa Rampage Espectro - Anakatart Asus Prime A520M K - bir arkadaş 2mm ile kurtardığını söylemişti.
Dogru demis kurtariyor. Anakartinizda islemci ile ekran karti girisleri yakin ama yine de sorun cikacagini dusunmuyorum. Yine benzer yakinlikta anakarta sahip bir arkadasta sigiyor demisti.

Dogru demis kurtariyor. Anakartinizda islemci ile ekran karti girisleri yakin ama yine de sorun cikacagini dusunmuyorum. Yine benzer yakinlikta anakarta sahip bir arkadasta sigiyor demisti.
Birde hiç böyle bişey yapmamıştım youtubeden izlediğim kadarıyla basit duruyor yaparım diye düşünüyorum ve yanında termal macun gönderiyorlarmı ?

Birde hiç böyle bişey yapmamıştım youtubeden izlediğim kadarıyla basit duruyor yaparım diye düşünüyorum ve yanında termal macun gönderiyorlarmı ?
Evet basit. Gosterildigi gibi yapsaniz yeter ekstra bir seye gerek yok. Yaninda termal macun geliyor evet yaninda geleni kullansaniz yeter.

Evet basit. Gosterildigi gibi yapsaniz yeter ekstra bir seye gerek yok. Yaninda termal macun geliyor evet yaninda geleni kullansaniz yeter.
Teşekkürler bu akşam inventusdan sipariş vericem yardımın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…