Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi Thermalright Peerless Assasin 120 SE alınır mı? Fiyatına değer mi?
KS KS Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #11 pawEn dedi: Gaming.gen direkt urunu kendisi getirttiği için orayi onerdim hocam yoksa inventusta guvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oradan alırım ozaman daha iyi olur birde burda sormam doğrumu bilmiyorum ama ben eskiden 3 tane fan almıştım 2 tanesini takmıştım 1 tanesi kalmıştı bomboş duruyor kenarda onu kasaya takabilieceğim başka biryer varmıdır ?? Artı 0 Eksi
pawEn dedi: Gaming.gen direkt urunu kendisi getirttiği için orayi onerdim hocam yoksa inventusta guvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oradan alırım ozaman daha iyi olur birde burda sormam doğrumu bilmiyorum ama ben eskiden 3 tane fan almıştım 2 tanesini takmıştım 1 tanesi kalmıştı bomboş duruyor kenarda onu kasaya takabilieceğim başka biryer varmıdır ??