Thermalright Peerless Assassin 120 Black ile yüksek sıcaklık

3600x ile OCCT testinde 80 dereceleri görüyorum. Montajlamayı doğru yaptığımı düşünüyorum ancak nedense bu değerleri görüyorum. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garipmiş ben problemin kasayla alakalı olduğunu düşünüyorum bazen çok etki ediyor bir arkadaşım 5600 işlemci kullanıyordu Gamepower warcy kasasında 6 adet fan vardı Insurgency Sandstorm oyununda 105 derece görmüştü sonra AK400 soğutucu taktı 90 dereceye düştü sonrasında Lian Li 2 mesh kasa aldı 70 dereceye düştü termal macunla ilgili bir sorun yoksa büyük ihtimalle kasayla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Ortam sıcaklığı ne durumda oda bayağı etki ediyor.

Oda sıcak bir oda ve kasa da iyi bir kasa olduğu söylemez ancak dediğim gibi camı açık şekilde de test edildi hadi olsun 70 derece 80 görmemesi gerekiyor diye düşünüyorum.

İmkanı yok o mavi olanlar idle sıcaklığı ise sıvı nitrojen felan kullanman lazım 12 derece işlemcinin boşta kalabilmesi için.

Anormallik var, bu soğutucuyu tutan vidaları gevşetin iyice, sonra vidaları tek tek birer tur çevirerek sıkın, soğutucu işlemciye düz bassın, kasadan dolayı da 10 derece fazla ısı alırsınız.
Nerdeyse 3 kere tak sök yaptım ve hepsinde benzer sonuç aldım diyebilirim montajda 3'ünde de sorun yaşamış olamama bence imkan yok, en son aşamada ise zaten dediğiniz gibi yapmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…