Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12b hava soğutucu DeepCool CC560 750W kasaya sığar mı?

magistra

Picopat
Daha fazla  
  • İşlemci: AMD 7500F.
  • Anakart: Gigabyte A620M-H
  • RAM: Lexar ares (2*16) 6000MHz CL30.
  • Ekran kartı: RX 7700 XT.
  • Kasa: DeepCool CC560 V2 PF750 750W 80Plus midtower.

İkisinden birini almayı düşünüyorum arasındaki farkı da anlamadım ama SE olan stokta yok. İkisi de acaba kasaya sığar mı? Desteklenen ölçülerde sığar gibi duruyor ama pek bilmediğim bir konu riske atmak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Kasan 370mm genişlik ve 163mm yüksekliğe kadar hava soğutma destekliyor. Attığın iki soğutma da bu değerlerin altında. Farka gelirsek SE olan boyut olarak ufak farkla daha küçük ayrıca SE olmayan modelde 1 fan olduğu yazıyor, bildiğim kadarıyla bu model 2 fanlı olmalı. Firmayla iletişime geçip teyit et. Hangisi ucuzsa onu al. Arada fark yoksa SE olmayanı al.

Kasan 370mm genişlik ve 163mm yüksekliğe kadar hava soğutma destekliyor. Attığın iki soğutma da bu değerlerin altında. Farka gelirsek SE olan boyut olarak ufak farkla daha küçük ayrıca SE olmayan modelde 1 fan olduğu yazıyor, bildiğim kadarıyla bu model 2 fanlı olmalı. Firmayla iletişime geçip teyit et. Hangisi ucuzsa onu al. Arada fark yoksa SE olmayanı al.

Yaklaşık 2 hafta önce gaming.gen.tr'den aldım SE olmayan modeli, yazım yanlışı yapılmış büyük ihtimalle soğutcu normalde olması gerektiği gibi çift fanlı.

Soğutucudan memnun musunuz peki tavsiye eder misiniz
Ryzen 7 7700 ile kullanıyorum, 95W cTDP (128W PPT) 5.25GHz all core ile CinebenchR23'de maksimum 86 derece gördüm.

7500F normalde 7700 ile aynı (65W cTDP) güç limitlerine sahip, stok ayarlarda 64 derece civarı görüyordum. Ben memnunum öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı