axdm.morgan Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #1 Ekran kartı: RTX 3060 OC 12 GB. İşlemci: Intel i5 12400F. Kasa: Rampage saılor. Anakart: Prime B660M-K D4. RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sistemim böyle stok fan yetmediği için Thermalright Peerless Assassin almayı düşünüyorum. Acaba RAM'lere değer mi bir zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2024
Ekran kartı: RTX 3060 OC 12 GB. İşlemci: Intel i5 12400F. Kasa: Rampage saılor. Anakart: Prime B660M-K D4. RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sistemim böyle stok fan yetmediği için Thermalright Peerless Assassin almayı düşünüyorum. Acaba RAM'lere değer mi bir zarar verir mi?
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #2 axdm.morgan dedi: Ekran kartı: RTX 3060 OC 12 GB. İşlemci: Intel i5 12400F. Kasa: Rampage saılor. Anakart: Prime B660M-K D4. RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sistemim böyle stok fan yetmediği için Thermalright Peerless Assassin almayı düşünüyorum. Acaba RAM'lere değer mi bir zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... RAM'lere değecek olursa fanın konumunu ayarlayabiliyorsunuz hocam yukarı aşağı olarak.
axdm.morgan dedi: Ekran kartı: RTX 3060 OC 12 GB. İşlemci: Intel i5 12400F. Kasa: Rampage saılor. Anakart: Prime B660M-K D4. RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sistemim böyle stok fan yetmediği için Thermalright Peerless Assassin almayı düşünüyorum. Acaba RAM'lere değer mi bir zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... RAM'lere değecek olursa fanın konumunu ayarlayabiliyorsunuz hocam yukarı aşağı olarak.
axdm.morgan Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #3 Bedirhn93 dedi: RAM'lere değecek olursa fanın konumunu ayarlayabiliyorsunuz hocam yukarı aşağı olarak. Genişletmek için tıkla... soğutucuyu takmak için anakartı komple sökmek zorundamıyım bide
Bedirhn93 dedi: RAM'lere değecek olursa fanın konumunu ayarlayabiliyorsunuz hocam yukarı aşağı olarak. Genişletmek için tıkla... soğutucuyu takmak için anakartı komple sökmek zorundamıyım bide
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #4 axdm.morgan dedi: Soğutucuyu takmak için anakartı komple sökmek zorunda mıyım bir de. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam gerek yok ama RAM'leri çıkarırsanız daha rahat montajını yaparsınız.
axdm.morgan dedi: Soğutucuyu takmak için anakartı komple sökmek zorunda mıyım bir de. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam gerek yok ama RAM'leri çıkarırsanız daha rahat montajını yaparsınız.