Elektronik Thermalright Peerless Assassin 120 SE 1069 TL

Diğer bir forumda arkadaşın birisi rulmanda klik sesi olduğundan bahsetti..alacak arkadaşlar bunu göze alarak alsın..ben aldım elimde 2 arctic p12 mevcut..rulman problemi oluşursa arcticleri kullanacagim

100 den 40 Lara inmesinin imkanı yok..senin soğutucu nedir ne değildir bilmiyorum lakin benim eski soğutucuya kıyasla fark 7-10 derece
40'lara değil ortalama 54'e indi hocam, 12400F stok fan ile 100 dereceyi gördü.

36 derece fark etmesi ?? Undervolt yapmadıkca bu kadar fark çıkmaz..eski soğutucu da temazsizlik olabilir
i5 12400f stok fan turbo mod 4 ghz prime95 stres testinde 96 derecelerdeydi benim de. Bu soğutucu değil ama soğutucu aldıktan sonra 60 dereceye düştü, temassızlık da yoktu, mümkün yani.

i5 12400f stok fan turbo mod 4 ghz prime95 stres testinde 96 derecelerdeydi benim de. Bu soğutucu değil ama soğutucu aldıktan sonra 60 dereceye düştü, temassızlık da yoktu, mümkün yani.
Ryzen 5 5600 140 TDP çekerken 100 +derece idi..bu soğutucuyu değiştirdigimde sıcaklık 96 ya indi..(prime95 smalest test)
Stok ve bu ürün arasında o kadar fark olmasının farklı bir nedeni vardir

Ryzen 5 5600 140 TDP çekerken 100 +derece idi..bu soğutucuyu değiştirdigimde sıcaklık 96 ya indi..(prime95 smalest test)
Stok ve bu ürün arasında o kadar fark olmasının farklı bir nedeni vardir
Sizinkinde bir sorun olma ihtimali var mı? Çünkü 5600x ve bu soğutucu ile yapılan testlerde 61 derecelerde gezmiş.

Sizinkinde bir sorun olma ihtimali var mı? Çünkü 5600x ve bu soğutucu ile yapılan testlerde 61 derecelerde gezmiş.
Kaç watt TDP de test edilmiş.. işlemciyi yeni aldım sorun var mı bilemiyorum..benzer
İşlemcisi olan arkadaslar sonuçları paylasirlarsa emin oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…