En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
bununla nasıl bir farkı var, hangisi tercih edilir?
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba hocam, bende yeni sistem topluyorum Ryzen 7 9700X aldım bende anakart olarak da MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi aldım, bu ikiliye bu soğutucu uyumlu mudur bende bu soğutucuyu düşünüyorum, dediğiniz model de mantıklıymış üst versiyonda. Bir de kasa ve PSU önerisi yaparsanız çok sevinirim. Ayrı ayrı veya birleşik. Ekran kartı olarak da RX 9070 düşünüyorum fakat biraz sonra alacağım sanırım stoklar gelince fiyatların biraz daha normalleşeceğini umarak. Bir süre sanırım dahili ekranı varmış işlemcide onunla idare edeceğim. Zaten laptop kullanıcısıyım normalde.