Thermalright Peerless Assassin 120 SE BitFenix FLOW 600W kasaya sığar mı?

Davut069

Femtopat
Daha fazla  
İşlemcim AMD Ryzen 5 7600, stok soğutucuyla kullanıyorum, ısınıyor ve biraz araştırdım ve Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu soğutucuyu almaya karar verdim, akşama sığar mı acaba?
Kasam: BitFenix FLOW 600W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Siyah Kasa | ITOPYA
Anakartım: GIGABYTE A620M H 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart | ITOPYA sığarsa direkt sipariş vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fotoğraf ekledim stok soğutucuyla böyle görünüyor 1 slot boş ama ileride takmayı düşünüyorum.

Fotoğraf ekledim stok soğutucuyla böyle görünüyor 1 slot boş ama ileride takmayı düşünüyorum.
Fotoğraf görünmüyor ki

Fotoğraf görünmüyor ki.

Neyse alacağım bir iki yere daha baktım sığar gibi düşünüyorum buraya yazarım sığdı ya da sığmadı diye diğer arkadaşlar da faydalanır belki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…