Thermalright Peerless Assassin 120 SE kurulumu nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Kyaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 869

Kyaa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gainward Geforce Rtx 4060 oc 8gb
Ryzen 5 5600
Asrock B450M-HDV R4.0
GOODRAM IRDM PRO CL18 DRR4 3600MHZ (2x8)
MLD M300 500GB NVME SSD
DEEPCOOL CH510 MESH DİGİTAL 650W 80+
Düz siyah modelini almayı düşünüyordum stoklarda yoktu. Sonradan argb modelini almaya karar verdim. Model bu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Asrock B450M HDV R4.0 anakart ve DeepCool CH510 Mesh Digital kasa var.
Anakartın argb desteği yok. Kasa hakkında bilgim yok.
Bu fan modelini alırsam argb çalıştırmadan kullanabilir miyim ?
Kablo bağlantıları çok karışık mı ? Daha önceden tecrübesi olmayan biri kurulumu tek başına yapabilir mi sizce ?

Düz siyah modelini almayı düşünüyordum stoklarda yoktu. Sonradan argb modelini almaya karar verdim. Model bu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Asrock B450M HDV R4.0 anakart ve DeepCool CH510 Mesh Digital kasa var.
Anakartın argb desteği yok. Kasa hakkında bilgim yok.
Bu fan modelini alırsam argb çalıştırmadan kullanabilir miyim ?
Kablo bağlantıları çok karışık mı ? Daha önceden tecrübesi olmayan biri kurulumu tek başına yapabilir mi sizce ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Satıcısının videosu yardımcı olur.
Thermalright'ın soğutucularının genelde kurulumu kolay, tek başına kurabilirsin.
ARGB desteği yoksa ışıksız çalışacaktır. Diğer fan kablolarını takmanız yeterli olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Satıcısının videosu yardımcı olur.
Thermalright'ın soğutucularının genelde kurulumu kolay, tek başına kurabilirsin.
ARGB desteği yoksa ışıksız çalışacaktır. Diğer fan kablolarını takmanız yeterli olur.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı