Bu soğutucuyu beğendim ama anakartıma sığar mı sığmaz mı emin değilim, kullanan var mı? Bazı kişiler ASUS 4060 ekran kartı kalın olduğu için sığmaz falan demişler de merak ettim. Bir de bu hava soğutma anakart soketinde yamulma falan yaptırmaz değil mi ağırlıktan dolayı? Bir de İyzico ile 500 TL geri ödeme muhabbeti varmış, merak ettim, cidden geri ödeme yapıyorlar mı? Şikayetvar'da çok fazla şikayet var da, ödenmedi diye.
Benim anakartım ASUS B450 MK2, işlemcim R5 5600, kasam Vento VG12a, RAM apacher panther Black-Gold, ekran kartım ASUS Dual 4060.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
500 değil toplamda 1400 TL falan geri ödeme alabilirsin.
Hem %10 hem de %25 bayram kampanyasına katıl.
Parolapara kampanyasına katıl.
İyzico yeni müşteri kampanyasına katıl.
Iyzico ve Parolapara ile beraber en az 1000 TL geri ödeme kampanyasının işleyişi
Bu dediğiniz kampanyalara tam olarak nerden katılacağım (hallettim) Ya iyzico ile öde dedim parolapara kartımla da ürünü satın aldım. 400tl ve 100tl cashback geldi ama aşağıdaki iyzico 500tl kampanyasına katıl demeyi unuttum. Çöp mü oldu bu 500tlwww.technopat.net
Soğutucu güzel, alınabilir. RAM'lerin yüksekliği ile ilgili bir bilgi bulamadım. Soğutucunun 42mm RAM desteği var ama daha büyük RAM'leri de öndeki fanı yukarı alıp takabilirsiniz. Sıkıntı olmaz yani. Kasanıza sığıyor zaten.
Hocam böyle bir sorun yaşayan olmuş doğru mudur?
Olabilir hocam, markalar sağ olsun adamakıllı ölçüleri sağlamadığı için ölçülere bakıp yorum yapamıyorum ama olabilen bir şey, bu anakartta farklı marka soğutucularla sorun yaşayan insanlar vardı.
Olabilir hocam, markalar sağ olsun adamakıllı ölçüleri sağlamadığı için ölçülere bakıp yorum yapamıyorum ama olabilen bir şey, bu anakartta farklı marka soğutucularla sorun yaşayan insanlar vardı.
Hocam peki bunlar nasıl hangisi iyidir 5600 işlemcim var.
Bloklar bildiğim kadarıyla aynı yani tek fark fanlar. 2 fanlı olanı tercih edin.
Ama tek fanlı olan hava üfleme aralığı daha fazla gösteriyor ve içinden daha iyi termal macun çıkıyormuş.
2 fanlı olan biri radyatöre diğeri egzoz olarak takılıyormuş.