Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C alınır mı?

sylas25

Decapat
Daha fazla  
Bu soğutucuyu beğendim ama anakartıma sığar mı sığmaz mı emin değilim, kullanan var mı? Bazı kişiler ASUS 4060 ekran kartı kalın olduğu için sığmaz falan demişler de merak ettim. Bir de bu hava soğutma anakart soketinde yamulma falan yaptırmaz değil mi ağırlıktan dolayı? Bir de İyzico ile 500 TL geri ödeme muhabbeti varmış, merak ettim, cidden geri ödeme yapıyorlar mı? Şikayetvar'da çok fazla şikayet var da, ödenmedi diye.

Benim anakartım ASUS B450 MK2, işlemcim R5 5600, kasam Vento VG12a, RAM Apacher Panther Black-Gold, ekran kartım ASUS Dual 4060.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyzico uygulamasından önce kampanyaya katılım yapman lazım. Soğutucu güzel, kullanıyor ve öneriyorum.

İfadeler: GKD
Soğutucu güzel, alınabilir. RAM'lerin yüksekliği ile ilgili bir bilgi bulamadım. Soğutucunun 42mm RAM desteği var ama daha büyük RAM'leri de öndeki fanı yukarı alıp takabilirsiniz. Sıkıntı olmaz yani. Kasanıza sığıyor zaten.

500 değil toplamda 1400 TL falan geri ödeme alabilirsin.

Hem %10 hem de %25 bayram kampanyasına katıl.
Parolapara kampanyasına katıl.
İyzico yeni müşteri kampanyasına katıl.

Hocam sizin bu dediğiniz nasıl oluyor pek anlamadım. Bir de ben İyzico'da kimlik doğrulaması yapmak zorunda mıyım ve benim İyzico kartım yok basım ücreti 30 TL deniliyor o kartın gelmesi 2 hafta sürer kampanya biter zaten. Yani ben İyzico kartım olmadan alışveriş yapamıyor muyum?

Hocam böyle bir sorun yaşayan olmuş, doğru mudur?

Hocam böyle bir sorun yaşayan olmuş doğru mudur?

Olabilir hocam, markalar sağ olsun adamakıllı ölçüleri sağlamadığı için ölçülere bakıp yorum yapamıyorum ama olabilen bir şey, bu anakartta farklı marka soğutucularla sorun yaşayan insanlar vardı.

Gaming.gen'e dünden beri mail atıyorum sığar diyorlar ama böyle sorun yaşayan insanlar var çok ilginç.

Hocam peki bunlar nasıl, hangisi iyidir? 5600 işlemcim var.

Bloklar bildiğim kadarıyla aynı yani tek fark fanlar. 2 fanlı olanı tercih edin.

Ama tek fanlı olan hava üfleme aralığı daha fazla gösteriyor ve içinden daha iyi termal macun çıkıyormuş. He termal macun fazla önemli değil ama hangisi daha iyi soğutur? 2 fanlı olan biri radyatöre diğeri egzoz olarak takılıyormuş.

Ama tek fanlı olan hava üfleme aralığı daha fazla gösteriyor ve içinden daha iyi termal macun çıkıyormuş.

Hava üfleme aralığı dediği şey kullanılan fanlarla ilgili. 2 fan her türlü daha iyi hava akışı oluşturacaktır.
Termal macun konusunda evet daha iyi çıkıyor ama sırf bu yüzden tek fanlı soğutucu almak çok mantıklı değil bence.

2 fanlı olan biri radyatöre diğeri egzoz olarak takılıyormuş.

İkisi de radyatöre takılıyor. Biri öne biri arkaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…