Thermalright Peerless Assassin 120 SE vs DeepCool LE500

SamsunLee

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an bana işlemci soğutucu lazım Thermalright Peerless Assassin 120 SE almalıyım yoksa bütçemi biraz daha arttırıp DeepCool LE500 mü almalıyım? Teşekkürler.

Phantom Spirit ikisinden de iyidir. Görünüş amaçlı alacaksınız LE500 de olabilir. İşlemciniz nedir ?

Phantom Spirit ikisinden de iyidir. Görünüş amaçlı alacaksınız LE500 de olabilir. İşlemciniz nedir ?
i3 12100f biliyorum hocam fazla ısınmaz fakat bu stok soğutucuyu hiç sevmiyorum 2024 şubat ayında termal macun yeniledikten sonra soğutucunun pinindeki bir tane bacağı yamulmuştu 3 tane pin giriyor 1 tanesi girmiyor diye işlemciye tam temas etmiyordu tabikide soğutma işlemi gerçekleşmiyordu arkadaştan gittim aynısını aldım, o zamandır kullanıyorum değiştirmem gerek.

Hocam benim anakartta argb soketi yok ama ne yapmam gerek.

ARGB hub kullanmazsam ne olur?

ARGB hub alabilirsin.

Hocam argb hubsuz kullanabiliyormuyum acaba soğutcuyu.

O zaman iki soğutucu da fazla fazla yeter. Tamamen sizin tercihiniz. Kasamın içi güzel gözüksün derseniz LE500 alabilirsiniz.
ARGB konusu ise ayrı olan hub satılıyor ama sadece 2 tane fan için almaya değer mi bilmiyorum. Yine de almak isterseniz.

Kendim de bu ürünü kullanıyorum, sorunsuzdur.

Haftaya İleriye dönük ls520 SE wh alacağım cevaplarınız için teşekkürler.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DHSB...33&creativeASIN=B0DHSB848T&linkCode=asn&psc=1 Bu ürün iş görürmü acaba ?

Bu akşam Thermalright Assassin X 120 Refined SE Plus satın aldım işlemcime yeteceğini düşünüyorum Gaming gen tr de 999 tl olduğunu görünce alayım dedim iyi günler dilerim cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
İfadeler: fiu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…