Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.872 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #11 Hasanxcd dedi: Hocam başlıkta ki değil tam olarak. 1800 RPM falan benim dediğim model. Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB TL-C12C-X28-S V2 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Bu. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım hocam estetik sizin için önemli ise daha iyi olur bu alabilirsiniz.
Hasanxcd dedi: Hocam başlıkta ki değil tam olarak. 1800 RPM falan benim dediğim model. Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB TL-C12C-X28-S V2 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Bu. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım hocam estetik sizin için önemli ise daha iyi olur bu alabilirsiniz.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Haziran 2025 #12 Bay Onur dedi: Şimdi anladım hocam estetik sizin için önemli ise daha iyi olur bu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Estetik önemli değil ya hava akışı falan daha iyi olduğu için tercih ettim olmasa da olur yani.
Bay Onur dedi: Şimdi anladım hocam estetik sizin için önemli ise daha iyi olur bu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Estetik önemli değil ya hava akışı falan daha iyi olduğu için tercih ettim olmasa da olur yani.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.872 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #13 Hasanxcd dedi: Estetik önemli değil ya hava akışı falan daha iyi olduğu için tercih ettim olmasa da olur yani. Genişletmek için tıkla... Soğutma anlamında attığım model daha başarılı ama ekranı yok.
Hasanxcd dedi: Estetik önemli değil ya hava akışı falan daha iyi olduğu için tercih ettim olmasa da olur yani. Genişletmek için tıkla... Soğutma anlamında attığım model daha başarılı ama ekranı yok.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Haziran 2025 #14 Bay Onur dedi: Soğutma anlamında attığım model daha başarılı ama ekranı yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya hava akışı falan daha düşük 1 borudan dolayı mı?
Bay Onur dedi: Soğutma anlamında attığım model daha başarılı ama ekranı yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya hava akışı falan daha düşük 1 borudan dolayı mı?
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.872 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #15 Hasanxcd dedi: Nasıl ya hava akışı falan daha düşük 1 borudan dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam 1 boru deyip geçmeyin Noctua'nın soğutucusu kadar iyi soğutuyor. https://www.hepsiburada.com/noctua-nh-d15-cift-fanli-sessiz-intel-amd-uyumlu-cpu-sogutucu-p-HBV0000199TQ4?magaza=Bymall&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.81.5 Bahsettiğim soğutucu bu.
Hasanxcd dedi: Nasıl ya hava akışı falan daha düşük 1 borudan dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam 1 boru deyip geçmeyin Noctua'nın soğutucusu kadar iyi soğutuyor. https://www.hepsiburada.com/noctua-nh-d15-cift-fanli-sessiz-intel-amd-uyumlu-cpu-sogutucu-p-HBV0000199TQ4?magaza=Bymall&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.81.5 Bahsettiğim soğutucu bu.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Haziran 2025 #16 Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu nasıl peki.
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu nasıl peki.