Şu an Thermalright Peerless Assassin kullanıyorum ve işlemcim oyunlarda 80'i görüyor, boşta ise 50 civarında. R5 7500F işlemcim var, sizce Arctic P12 Pro fan alsam iki tane CPU fanı olarak kullansam durum düzelir mi yoksa çok etkilemez mi bu fanlar?
Çok az etkiler değecek bir fark olmaz da nasıl o derecelerde onu anlamadım. 9800x3D'yi 100W da 62 derecede tutuyor o soğutucu.7500F nasıl 80 onu çözemedim tam.
Şu an Thermalright Peerless Assassin kullanıyorum ve işlemcim oyunlarda 80'i görüyor, boşta ise 50 civarında. R5 7500F işlemcim var, sizce Arctic P12 Pro fan alsam iki tane CPU fanı olarak kullansam durum düzelir mi yoksa çok etkilemez mi bu fanlar?
Hocam o soğutucu ile nasıl o kadar ısınıyor anlamadım. Bir de 80 derece normal değil mi boşuna masraf yapmanıza gerek yok sanki sıvı soğutucuya geçmediğiniz sürece öyle aşırı bir sıcaklık farkı yakalayamazsınız zaten.