A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 3 27 Kasım 2024 #11 Sercan Y. dedi: Öneriniz için sağ olun hocam ama oralara çıkmam mümkün değil normalde aklımda 7500f vardı bir tık zorlayayım dedim. Merak ettiğim sıvı soğutucu zorunlu demişler ama thermalright seçmeye izin veriyor ilginç. Genişletmek için tıkla... Kim demiş sıvı soğutucu gerekli diye?
Sercan Y. dedi: Öneriniz için sağ olun hocam ama oralara çıkmam mümkün değil normalde aklımda 7500f vardı bir tık zorlayayım dedim. Merak ettiğim sıvı soğutucu zorunlu demişler ama thermalright seçmeye izin veriyor ilginç. Genişletmek için tıkla... Kim demiş sıvı soğutucu gerekli diye?
Sercan Y. Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #12 Görkem Ötün dedi: 7500f alın o zaman. Soğutmak daha kolay zaten ve performans 7600x yakın. Sıvı soğutucu hiçte gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Biraz baktım da gerçekten değecek bir fark yok.7500f akar maceraya gerek yok. Anıl Yiğit dedi: Kim demiş sıvı soğutucu gerekli diye? Genişletmek için tıkla... Gamegaraj'da 7600 ve üstü için zorunlu tutmuşlar.
Görkem Ötün dedi: 7500f alın o zaman. Soğutmak daha kolay zaten ve performans 7600x yakın. Sıvı soğutucu hiçte gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Biraz baktım da gerçekten değecek bir fark yok.7500f akar maceraya gerek yok. Anıl Yiğit dedi: Kim demiş sıvı soğutucu gerekli diye? Genişletmek için tıkla... Gamegaraj'da 7600 ve üstü için zorunlu tutmuşlar.