Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.778 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Ocak 2024 #1 RAM 16 GB DDR5 5200 MHz Kingston fury beast ram tek slot Ekran kartı Galax rtx 4070 Anakart asus a620m-e csm İşlemci ryzen 5 7500f İşlemcim 95 dereceye kadar çıkıyor, bu soğutucu alınır mı? Acaba? Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2024
İşlemcim 95 dereceye kadar çıkıyor, bu soğutucu alınır mı? Acaba? Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 25 Ocak 2024 #3 O işlemci için gayet yeterli, epey fayda sağlar, alın.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #4 Alınır alınmasına ama Phantom spirit de alabilirsiniz. Çok uçmak istemezseniz tek fanlı kule tipleri de iş görebilir. Kasanızın hava soğutma desteğine bakın sonra satın alınca sığmaması gibi tatsızlıklar yaşanmasın.
Alınır alınmasına ama Phantom spirit de alabilirsiniz. Çok uçmak istemezseniz tek fanlı kule tipleri de iş görebilir. Kasanızın hava soğutma desteğine bakın sonra satın alınca sığmaması gibi tatsızlıklar yaşanmasın.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 25 Ocak 2024 #5 Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR aşağı bütçede bunuda alabilirsin. Alınır bu arada.
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR aşağı bütçede bunuda alabilirsin. Alınır bu arada.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.778 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Ocak 2024 #6 Paper.C dedi: Alınır alınmasına ama Phantom spirit de alabilirsiniz. Çok uçmak istemezseniz tek fanlı kule tipleri de iş görebilir. Kasanızın hava soğutma desteğine bakın sonra satın alınca sığmaması gibi tatsızlıklar yaşanmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam kasam bu soğutucu yüksekliğine mi bakmalıyım? XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR
Paper.C dedi: Alınır alınmasına ama Phantom spirit de alabilirsiniz. Çok uçmak istemezseniz tek fanlı kule tipleri de iş görebilir. Kasanızın hava soğutma desteğine bakın sonra satın alınca sığmaması gibi tatsızlıklar yaşanmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam kasam bu soğutucu yüksekliğine mi bakmalıyım? XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #7 Enahaine dedi: Hocam kasam bu soğutucu yüksekliğine mi bakmalıyım? XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Bu kasada sorun olmaz. 166mm müsaade ediyor PA120SE zaten 155mm.
Enahaine dedi: Hocam kasam bu soğutucu yüksekliğine mi bakmalıyım? XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Bu kasada sorun olmaz. 166mm müsaade ediyor PA120SE zaten 155mm.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.778 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Ocak 2024 #8 Paper.C dedi: Bu kasada sorun olmaz. 166mm müsaade ediyor PA120SE zaten 155mm. Genişletmek için tıkla... Peki hocam diyelim ben bunu aldım takacağım normal stok fanı çıkartınca macunu yenilemem mi gerekiyor yoksa yenilemesem de olur mu?
Paper.C dedi: Bu kasada sorun olmaz. 166mm müsaade ediyor PA120SE zaten 155mm. Genişletmek için tıkla... Peki hocam diyelim ben bunu aldım takacağım normal stok fanı çıkartınca macunu yenilemem mi gerekiyor yoksa yenilemesem de olur mu?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 25 Ocak 2024 #9 Enahaine dedi: Peki hocam diyelim ben bunu aldım takacağım normal stok fanı çıkartınca macunu yenilemem mi gerekiyor yoksa yenilemesem de olur mu? Genişletmek için tıkla... İçinde macun çıkıyor diye biliyorum çıkmıyorsada alın yenileyin eski macun fanda kalır ve az kalır CPU'nun üstünde.
Enahaine dedi: Peki hocam diyelim ben bunu aldım takacağım normal stok fanı çıkartınca macunu yenilemem mi gerekiyor yoksa yenilemesem de olur mu? Genişletmek için tıkla... İçinde macun çıkıyor diye biliyorum çıkmıyorsada alın yenileyin eski macun fanda kalır ve az kalır CPU'nun üstünde.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.778 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Ocak 2024 #10 Ahmet06han dedi: İçinde macun çıkıyor diye biliyorum çıkmıyorsada alın yenileyin eski macun fanda kalır ve az kalır CPU'nun üstünde. Genişletmek için tıkla... Bende çıkıyor diye biliyorum ama bundan çıkmıyor galiba bir de bende termal macun var ama dandik bir şey galiba halnziye diye bir marka ama ucuza almıştım diye hatırlıyorum.
Ahmet06han dedi: İçinde macun çıkıyor diye biliyorum çıkmıyorsada alın yenileyin eski macun fanda kalır ve az kalır CPU'nun üstünde. Genişletmek için tıkla... Bende çıkıyor diye biliyorum ama bundan çıkmıyor galiba bir de bende termal macun var ama dandik bir şey galiba halnziye diye bir marka ama ucuza almıştım diye hatırlıyorum.