Burhancan32 Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 46 8 Mart 2025 #1 Merhaba, kasam Zalman n5TF. Thermalright Peerless Assassin hava soğutucu kasaya sığar mı? Kasamın yan tarafı açık. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2025
Merhaba, kasam Zalman n5TF. Thermalright Peerless Assassin hava soğutucu kasaya sığar mı? Kasamın yan tarafı açık.
Çözüm GKD 8 Mart 2025 Kasa 158mm'ye kadar destekliyor. Peerless Assassin 157mm. Desteklemesi lazım ama garanti olsun diye bence Peerless Assassin SE 120 almak daha doğru olur. SE modelinin yüksekliği 155mm.
Kasa 158mm'ye kadar destekliyor. Peerless Assassin 157mm. Desteklemesi lazım ama garanti olsun diye bence Peerless Assassin SE 120 almak daha doğru olur. SE modelinin yüksekliği 155mm.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.740 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #11 The_rain_master dedi: RGB var mı düz model mi Genişletmek için tıkla... İki türlü de kurtarıyor. Artı 0 Eksi
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.282 Çözümler 6 8 Mart 2025 #12 GKD dedi: İki türlü de kurtarıyor. Genişletmek için tıkla... Düz modeli kendim de kullandığım için kesin bir sonuç söylemek için sordum bazen RGB olanlarda yükseklik farkı oluyor. Artı 0 Eksi
GKD dedi: İki türlü de kurtarıyor. Genişletmek için tıkla... Düz modeli kendim de kullandığım için kesin bir sonuç söylemek için sordum bazen RGB olanlarda yükseklik farkı oluyor.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.740 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #13 The_rain_master dedi: Düz modeli kendim de kullandığım için kesin bir sonuç söylemek için sordum bazen RGB olanlarda yükseklik farkı oluyor. Genişletmek için tıkla... Baktım ona da, sıkıntı yok hocam o da olur. Artı 0 Eksi
The_rain_master dedi: Düz modeli kendim de kullandığım için kesin bir sonuç söylemek için sordum bazen RGB olanlarda yükseklik farkı oluyor. Genişletmek için tıkla... Baktım ona da, sıkıntı yok hocam o da olur.