Thermalright Peerless Assassin vs Burst Assassin

UlughBeg

Hectopat
Yer
Semerkant
RAM
GSKILL Ripjaws V 8x2
Anakart
Gigabyte B550M DS3H
İşlemci
R5 5600
İyi forumlar.

Sistem özelliklerime göre sizce hangisini almalıyım? Arada 300TL fark var. Bu farkı verip Peerless Assassin almaya değer mi?

İyi forumlar.

Sistem özelliklerime göre sizce hangisini almalıyım? Arada 300TL fark var. Bu farkı verip Peerless Assassin almaya değer mi?

Hocam i5 13600k islemcime bunları almak yerine Gametech Hydra 120mm aldım (1599TL) ve rdr2 de dGPU ile oynadığında dahi Max 53-54 derece gördüm, kesinlikle öneririm. Görsel olarakta kule tipi sistemi kapıyor, yani görsel olarakta sıvı her daim daha iyi

İyi sosyaller.

Phantom Spirit dusunur musunuz hocam?

İyi Sosyaller.

Aralarında çok fark olacağını düşünmüyorum burst assasin işi görür.

Biraz bütçeyi aşıyor.
Biraz vaktiniz varsa aslında bütçeyi aşmaz.

850 tl civarında geri ödeme alabilirsiniz.

Yapılacak işlemler

1. Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan ilk alışverişe 800tlye 400tl cashback veriyor.
2. Sonra iyzico yeni müşteri kampanyasına katılıyoruz, 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.
3. Gene iyzico uygulamasından gaming gen %10 iade kampanyasına katılıp %10 daha iade alıyoruz.
4. gaming gen ödeme ekranında iyzico ile öde seçip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı