xd xd Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 462 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800x3d / SAPPHIRE Radeon RX 9060 XT PULSE 16GB / Lexar 32GB (2x16GB) Thor OC 6000MHz / Asus Prime B650M-R / KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD / Cinsiyet Erkek Dün 23:16 #11 sh1vax dedi: Hocam bende aynı işlemci ve soğutucuyu düşünüyorum. Soğutucunun performansı nasıl yeterli geliyor mu ? @xd xd @xd xd hocam memnun musun soğutucudan? Genişletmek için tıkla... 2 haftadır kullanıyorum aşırı derecede memnunum, fazla kablo var fakat çoğaltıcıda gönderiyorlar bir şekilde bağlayıp çalıştırırsınız.
sh1vax dedi: Hocam bende aynı işlemci ve soğutucuyu düşünüyorum. Soğutucunun performansı nasıl yeterli geliyor mu ? @xd xd @xd xd hocam memnun musun soğutucudan? Genişletmek için tıkla... 2 haftadır kullanıyorum aşırı derecede memnunum, fazla kablo var fakat çoğaltıcıda gönderiyorlar bir şekilde bağlayıp çalıştırırsınız.
sh1vax Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 107 Bugün 00:04 #12 xd xd dedi: 2 haftadır kullanıyorum aşırı derecede memnunum, fazla kablo var fakat çoğaltıcıda gönderiyorlar bir şekilde bağlayıp çalıştırırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlarda ortalama kaç derecede tutuyor işlemciyi
xd xd dedi: 2 haftadır kullanıyorum aşırı derecede memnunum, fazla kablo var fakat çoğaltıcıda gönderiyorlar bir şekilde bağlayıp çalıştırırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlarda ortalama kaç derecede tutuyor işlemciyi
xd xd Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 462 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800x3d / SAPPHIRE Radeon RX 9060 XT PULSE 16GB / Lexar 32GB (2x16GB) Thor OC 6000MHz / Asus Prime B650M-R / KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD / Cinsiyet Erkek Bugün 07:57 #13 sh1vax dedi: Hocam oyunlarda ortalama kaç derecede tutuyor işlemciyi Genişletmek için tıkla... Akşam eve geçince Forza Horizon 5 full ayar anlık derece görselini atarım.
sh1vax dedi: Hocam oyunlarda ortalama kaç derecede tutuyor işlemciyi Genişletmek için tıkla... Akşam eve geçince Forza Horizon 5 full ayar anlık derece görselini atarım.