Thermalright Phantom Spirit 120 SE vs DeepCool AK620 vs Thermalright Phantom Spirit 120 EVO

ZhiendTR

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim bu:

Sıvı soğutma istemiyorum elektronik bir cihaza sıvı sokmak ban tehlikeli geliyor. Thermalright Phantom Spirit 120 EVO düşünüyordum ama sıfır satılmıyor. Thermalright Phantom Spirit 120 SE mantıklı geldi aslında ama DeepCool AK620 da öneriyorlar hangisini almalıyım? Önereceğiniz başka kule tipi soğutucu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu soğutucuya da bakabilirsin. Spirit ile attığım soğutucu arasından seçim yapmalısın bence.

Hocam Phantom Spirit 120 SE alıyorum o zaman. Artics Freezer 36 Duo hakkında çok bir bilgi bulamadım. Başka öneriniz var mı? Bir de 120 SE benim kasama uyar değil mi? Cama falan değmez? 120SE 154mm istiyor benim kasa 160mm.

@Ayturan bi fikrin yoksada yazabilirsi

Son düzenleme:
Çok rahat sığar.

hocam almış ve kullanıyorsanız deneyimlerini anlatabilir misiniz ve hangi işlemcide kullandığınızı vesaire söyleyebilir misiniz almayı düşünüyorum da

Hocam almış ve kullanıyorsanız deneyimlerini anlatabilir misiniz ve hangi işlemcide kullandığınızı vesaire söyleyebilir misiniz almayı düşünüyorum da.

Hocam ben 1 buçuk hafta önce sprit 120 SE aldım gayet memnunum. 7 7800x3D ile kullanıyorum ilk baş montajda jelatini sökmeden takmışım ona rağmen boşta 45 50 yükte 75 85 arası gidiyordu, acaba oturmadı mı diye sökünce fark ettim şimdi tekrar montajladım boşta 35 45 arası yükte 58 70 arası gidip geliyor. Ayrıca PBO ve CPB açık -20 undervolt ile performans kaybı olmadan çoğü zaman 5050MHz boostlayarak kullandırtıyor sesi de 80 dereceye ulaşınca yüzde 75 çalışacak şekilde ayarladım o sıcaklığa çıkmadığı içinde fan sesi neredeyse duyulmuyor. Bu işlemciyi soğutuyorsa çoğu şeyi soğutur saygılar.

tamamdır hocam sağolun teşekkürler bende zaten şuan ryzen 5 5600 var fakat her şeyi değiştirip ryzen 7 9800x3d ye geçmeyi planlıyorum ona da gider mi diye bakacaktım 7800x3d de bide iyi bir performans veriyorsa 9800x3d ye de uyabilir diye duşunuyorum sizin düşünceniz nedir

Hocam ben şahsen soğutacağını düşünüyorum termal macun olarak mx-6 kullandım bilginiz olsun hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

hocam tekrardan soruyorum da içinden tf7 termal macun çıktı mı kutusundan
Çıktı hocam ilk jelatinli montajda
uyguladığım o oldu ama aşırı zor sürülüyor ve sürecem derken bitirmeye yaklaştım çok sürülmez biliyorum ama yarısı telef oldu elimde kaldı o yüzden mx6 vardı elimde ikinciye onu kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…