Thermalright Phantom Spirit 120 SE vs Peerless Assassin 120 Digital Black

basquiat

Centipat
Daha fazla  
Merhaba kasam DeepCool CC560 düz tek renk olan model. Soğutma olarak sizce en iyi soğutma hangisi sağlar?

Aklımda bu ikisinden birisi var ama hangisi daha iyi olur bilemedim. Başka öneriniz varsa da atarsanız çok iyi olur ve yanında kaliteli bir macun önerisi.

Ve bunlar kasam ve anakartımla uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Phantom spirit birazcık daha iyi performnas verecektir, fiyata ve görünüşe göre karar verebilirsiniz. İkisi de üzmez.

Phantom Spirit birazcık daha iyi performnas verecektir, fiyata ve görünüşe göre karar verebilirsiniz. İkisi de üzmez.

Hocam peki fanın 1 tanesini egzoz fanına doğru mu takıyoruz yoksa RAM'lere doğru mu bazı 2-3tane video izledim farklı konumlara takıyorlar.

Fanın birisi RAM'ler tarafıdna birisi ortada olacak. İkisi de arkaya yani egzoza doğru üfleyecek.

Fanın birisi RAM'ler tarafıdna birisi ortada olacak. İkisi de arkaya yani egzoza doğru üfleyecek.

Tamam anladım hocam sağ ol ama anakarta uyacak mı pek emin olamadım göz kararı RAM'lere çarpar gibi duruyor.

Ramlerinde büyük soğutucular yoksa sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…