CrancyLynx Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Sistem yeni bitti, 2 gündür uğraşıyorum LCD ekran çalışıyor fakat 10 sn sonra bağlantı hata veriyor, geri geliyor. Sebebi nedir? ornek Dosya Ekleri resim_2024-07-06_190614616.png 2 MB · Görüntüleme: 110 resim_2024-07-06_190623250.png 689,2 KB · Görüntüleme: 111
Sistem yeni bitti, 2 gündür uğraşıyorum LCD ekran çalışıyor fakat 10 sn sonra bağlantı hata veriyor, geri geliyor. Sebebi nedir? ornek
Çözüm CrancyLynx 25 Ocak 2025 Hüseyyinn dedi: Bende de aynı şekilde sorun var. Fotoğraf veya GIF ayarlıyorum, bilgisayarı kapat aç yaptığımda görüntü kayboluyor. Bağlantı kopuyor. Yazılımsal mıdır acaba? TRCC uygulamasını da güncel kullandığımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tahminimce anakartlarin AI yazılımları bozuyor. Ben format ile çözdüm sorunumu.
Hüseyyinn dedi: Bende de aynı şekilde sorun var. Fotoğraf veya GIF ayarlıyorum, bilgisayarı kapat aç yaptığımda görüntü kayboluyor. Bağlantı kopuyor. Yazılımsal mıdır acaba? TRCC uygulamasını da güncel kullandığımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tahminimce anakartlarin AI yazılımları bozuyor. Ben format ile çözdüm sorunumu.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.309 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 Boruları sağ taraftan verin sorun olmuyacaksa daha sağlıklı olur. Çok gergin değilse kırılmasın yeterli. Artı 0 Eksi
Boruları sağ taraftan verin sorun olmuyacaksa daha sağlıklı olur. Çok gergin değilse kırılmasın yeterli.
KS KS CrancyLynx Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 ALUU dedi: Boruları sağ taraftan verin sorun olmuyacaksa daha sağlıklı olur. Çok gergin değilse kırılmasın yeterli. Genişletmek için tıkla... Çok sık borular zor oturttum zaten sıkıntı yok şu anlık Artı 0 Eksi
ALUU dedi: Boruları sağ taraftan verin sorun olmuyacaksa daha sağlıklı olur. Çok gergin değilse kırılmasın yeterli. Genişletmek için tıkla... Çok sık borular zor oturttum zaten sıkıntı yok şu anlık
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.309 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 CrancyLynx dedi: Çok sık borular zor oturttum zaten sıkıntı yok şu anlık Genişletmek için tıkla... Egzoz fanın yanından olması çok sağlıklı değil, ahım şahım zararı olmaz ama yan tarafa alma imkanınız varsa dediğim gibi alın daha iyi olur. Artı 0 Eksi
CrancyLynx dedi: Çok sık borular zor oturttum zaten sıkıntı yok şu anlık Genişletmek için tıkla... Egzoz fanın yanından olması çok sağlıklı değil, ahım şahım zararı olmaz ama yan tarafa alma imkanınız varsa dediğim gibi alın daha iyi olur.
KS KS CrancyLynx Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #5 ALUU dedi: Egzoz fanın yanından olması çok sağlıklı değil, ahım şahım zararı olmaz ama yan tarafa alma imkanınız varsa dediğim gibi alın daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Alabilsem alacağım hem aldığım zaman İse soğutucu kabloları ön tarafta gözüküyor Dosya Ekleri 17202867799417667364616067736221.jpg 101,4 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
ALUU dedi: Egzoz fanın yanından olması çok sağlıklı değil, ahım şahım zararı olmaz ama yan tarafa alma imkanınız varsa dediğim gibi alın daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Alabilsem alacağım hem aldığım zaman İse soğutucu kabloları ön tarafta gözüküyor
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.309 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #6 @Marix çok sağlıklı değil gibi ne düşünüyorsunuz? Artı 0 Eksi
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.402 Çözümler 954 6 Temmuz 2024 #7 ALUU dedi: @Marix çok sağlıklı değil gibi ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çok problem değil. Artı 0 Eksi
ALUU dedi: @Marix çok sağlıklı değil gibi ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çok problem değil.
KS KS CrancyLynx Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #8 Marix dedi: Çok problem değil. Genişletmek için tıkla... LCD ekran için ne yapmam lazim Artı 0 Eksi
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.402 Çözümler 954 6 Temmuz 2024 #9 Aygıt Yöneticisi'nde USB bağlantılarının güç ayarlarında, güç kazanımı için kapat olacak, onun tikini kaldırıp deneyin. Artı 0 Eksi
Aygıt Yöneticisi'nde USB bağlantılarının güç ayarlarında, güç kazanımı için kapat olacak, onun tikini kaldırıp deneyin.
KS KS CrancyLynx Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #10 Marix dedi: Aygıt Yöneticisi'nde USB bağlantılarının güç ayarlarında, güç kazanımı için kapat olacak, onun tikini kaldırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oyundayim deneyip ona göre yazarım sağolun Marix dedi: Aygıt Yöneticisi'nde USB bağlantılarının güç ayarlarında, güç kazanımı için kapat olacak, onun tikini kaldırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok zaten kapaliymis Son düzenleme: 6 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Aygıt Yöneticisi'nde USB bağlantılarının güç ayarlarında, güç kazanımı için kapat olacak, onun tikini kaldırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oyundayim deneyip ona göre yazarım sağolun Marix dedi: Aygıt Yöneticisi'nde USB bağlantılarının güç ayarlarında, güç kazanımı için kapat olacak, onun tikini kaldırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok zaten kapaliymis