zai2n Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Hangi hava soğutucu daha iyi? Son düzenleme: 13 Temmuz 2024
Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Hangi hava soğutucu daha iyi?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 13 Temmuz 2024 #2 Konu ile basligi cozemedim ama Phantom Spirit.
zai2n Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 pawEn dedi: Konu ile basligi cozemedim ama Phantom Spirit. Genişletmek için tıkla... ya modlar kafasına göre değiştiriyor başlığı ben hangi hava soğutucu daha iyi yazmıştım oysa
pawEn dedi: Konu ile basligi cozemedim ama Phantom Spirit. Genişletmek için tıkla... ya modlar kafasına göre değiştiriyor başlığı ben hangi hava soğutucu daha iyi yazmıştım oysa
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 13 Temmuz 2024 #4 Phantom Spirit daha iyi. Hangi işlemciyle kullanacaksınız?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 13 Temmuz 2024 #5 zai2n dedi: ya modlar kafasına göre değiştiriyor başlığı ben hangi hava soğutucu daha iyi yazmıştım oysa Genişletmek için tıkla... Phantom Spirit yeri geldiğinde 4-5 derece fark bile yaratıyor. Dereceyi önemsemezsek bile sessizlik farkı var baya.
zai2n dedi: ya modlar kafasına göre değiştiriyor başlığı ben hangi hava soğutucu daha iyi yazmıştım oysa Genişletmek için tıkla... Phantom Spirit yeri geldiğinde 4-5 derece fark bile yaratıyor. Dereceyi önemsemezsek bile sessizlik farkı var baya.
zai2n Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #6 Ousia dedi: Phantom Spirit daha iyi. Hangi işlemciyle kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... pawEn dedi: Phantom Spirit yeri geldiğinde 4-5 derece fark bile yaratıyor. Dereceyi önemsemezsek bile sessizlik farkı var baya. Genişletmek için tıkla... R5 7500F
Ousia dedi: Phantom Spirit daha iyi. Hangi işlemciyle kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... pawEn dedi: Phantom Spirit yeri geldiğinde 4-5 derece fark bile yaratıyor. Dereceyi önemsemezsek bile sessizlik farkı var baya. Genişletmek için tıkla... R5 7500F