Deniz bey,

Resmi kurum tarafından sunulan argümanlarla alay etmek yerine doğruyu kabul etmeniz lazım, iyi sosyaller!

Ben de 1 hafta önce peerless A. modelini ancak SE olmayan modeli aldım . Kendi macununu sürdüm.
5600 kullanıyorum. Zotac 3060 12 gb var. Ve aşırı ısınıyor.
İşlemci stok fan ile 80+ derecelere çıkıyordu. Boşta iken 40+ idi.

Termalrigt taktıktan sonra boşta 29 dereceyi en yüksek ise 55 dereceyi gördü. Bunun için test programı kullanmadım bu arada. Pubg ve Discord, Chrome vs açıkken denedim. Yani stock fanda ne kullanıyorsam onu.
Fanları doğru mu taktınız, termalrigt altındaki jelatini çıkardınız mı?
Bu arada benim kasa mesh. Önünde 3 fan var.

Hocam icerisinden çıkan macun sizde de katı mıydı bende ayni modeli aldim ama macun oyun hamuru gibi kivami vardi mecbur başka macun sürdum geçen sene aldıgım maxtor ctg8 kullandim testlerde maksimum 67 gördum macun hafif kuru olmasina ragmen.

Macun çok akışkan değildi. Ben normalde çarpı şeklinde sürüp o şekilde soğutucuyu üzerine koyuyordum. Bu sefer kullanmadığım bir kart ile yaydım. Biraz elastikiyet vardı. Yani katı hali biraz fazla, sakız gibi.

Zotac 3060 twin edge model ekran kartım var. Çok ısınıyor ve çok fazla fan sesi geliyordu bu sebeple. Termalrigt’ın bu macununu sürdüm. Furmark testi yaptım. En yüksek 72 derece. Fanlar da sessiz çalışmaya başladı.
Termalright soğutucu ve macunu belki de alıp memnun olduğum şeylerin en başında geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…