M muhammed hamdi Femtopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar Thermalright Spirit sogutucuyu almayı düşünüyorum kasam BitFenix Nova Mesh SE TG sığar mı acaba kasama? Teşekkürler şimdiden.
Merhaba arkadaşlar Thermalright Spirit sogutucuyu almayı düşünüyorum kasam BitFenix Nova Mesh SE TG sığar mı acaba kasama? Teşekkürler şimdiden.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 10 Haziran 2024 #2 muhammed hamdi dedi: Merhaba arkadaşlar Thermalright spirit sogutucuyu almayı düşünüyorum kasam BitFenix Nova Mesh SE tg sığar mı acaba kasama? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Sığar.
muhammed hamdi dedi: Merhaba arkadaşlar Thermalright spirit sogutucuyu almayı düşünüyorum kasam BitFenix Nova Mesh SE tg sığar mı acaba kasama? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Sığar.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.375 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 Evet kasanıza sığar.
M muhammed hamdi Femtopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #4 eyvallah arkadaşlar teşekkür ederim