D Daiquiri Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.403 Çözümler 12 9 Mart 2025 #1 Böyle bir termal macun var. Kaliteli midir? Alternatif olarak başka marka da önerebilirsiniz. Thermalright TF7 2g Termal Macun Nokta uygulama yöntemini kullanın, termal macunu CPU yüzeyine uygulayın. Basınç yöntemi, termal macunu yeterince sıkı bir şekilde yayar. www.gaming.gen.tr
Böyle bir termal macun var. Kaliteli midir? Alternatif olarak başka marka da önerebilirsiniz. Thermalright TF7 2g Termal Macun Nokta uygulama yöntemini kullanın, termal macunu CPU yüzeyine uygulayın. Basınç yöntemi, termal macunu yeterince sıkı bir şekilde yayar. www.gaming.gen.tr
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 679 Çözümler 5 9 Mart 2025 #2 Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Arctic MX-6 AR-ACTCP00081A 8 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00081A 8 gr Termal Macun gr fiyatı 53,78 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00081A 8 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Bunlardan birisini alabilirsiniz.
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Arctic MX-6 AR-ACTCP00081A 8 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00081A 8 gr Termal Macun gr fiyatı 53,78 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00081A 8 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Bunlardan birisini alabilirsiniz.
Ağabey38 Picopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 755 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ7 7500U /12 gb ddr4 ram 2400MHz/ 256gb ssd /amd radeon r5 m430 / intel hd grafik 620 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2025 #3 Daiquiri dedi: Böyle bir termal macun var. Kaliteli midir? Alternatif olarak başka marka da önerebilirsiniz. Thermalright TF7 2g Termal Macun Nokta uygulama yöntemini kullanın, termal macunu CPU yüzeyine uygulayın. Basınç yöntemi, termal macunu yeterince sıkı bir şekilde yayar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Mx 4/6 olabilir ama bu termal güzel
Daiquiri dedi: Böyle bir termal macun var. Kaliteli midir? Alternatif olarak başka marka da önerebilirsiniz. Thermalright TF7 2g Termal Macun Nokta uygulama yöntemini kullanın, termal macunu CPU yüzeyine uygulayın. Basınç yöntemi, termal macunu yeterince sıkı bir şekilde yayar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Mx 4/6 olabilir ama bu termal güzel
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #4 MX-6'yı ben beğeniyorum şahsen, daha yoğun ve kuru olduğundan sağa sola pump out olmuyor da. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2025
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 679 Çözümler 5 9 Mart 2025 #5 korro dedi: MX-6'yı ben beğeniyorum şahsen, daha yoğun ve kuru olduğundan sağa sola pump out olmuyor da. Genişletmek için tıkla... Bu pump out olayı nedir o konuyu bilmiyorum.
korro dedi: MX-6'yı ben beğeniyorum şahsen, daha yoğun ve kuru olduğundan sağa sola pump out olmuyor da. Genişletmek için tıkla... Bu pump out olayı nedir o konuyu bilmiyorum.
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 Albayraks dedi: Bu pump out olayı nedir o konuyu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Taşması.
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 679 Çözümler 5 9 Mart 2025 #7 korro dedi: Taşması. Genişletmek için tıkla... Bu Thermal Grizzly Kryonaut'da böyle bir şey gözlemleniyor mu? İtopya'dan aldım ben de 12.5 w/mk olduğu için. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2025
korro dedi: Taşması. Genişletmek için tıkla... Bu Thermal Grizzly Kryonaut'da böyle bir şey gözlemleniyor mu? İtopya'dan aldım ben de 12.5 w/mk olduğu için.