Thermalright TL-C12CW-S X3 sessizlik ve performans nasıldır?

Supermenokan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12Th Gen İ5 12400-RTX 3060Tİ VENTUS 2X OC- KİNSGTON FURY BEAST 6000 MHZ
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
Herkese selamlar. Görmüş olduğunuz üzere bu fanlardan alacağım 3'lü set kampanyası varmış 1056 TL'ye inventus sitesinden alacağım aklıma takılan birkaç soru var. Bu sizleri göstermiş olduğum fanların sessizligi soğutma performansı ve genel performansı nasıldır alınır mı? Bu üçlü set 1056 TL'ye değer mi?

Dosya Ekleri

• IMG_2027.png
    235,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatına göre gayet iyi. Alınır. Abidik gubidik Çinli markalardan değil. Kontrolcü gelmiyor yanlarında ama ona dikkat edin, RGB'ler için anakartınıza ya da kontrolcüye bağlamanız lazım.

Fiyatına göre gayet iyi. Alınır. Abidik gubidik Çinli markalardan değil. Kontrolcü gelmiyor yanlarında ama ona dikkat edin, RGB'ler için anakartınıza ya da kontrolcüye bağlamanız lazım.

Takıntım yok illa şu renk yanacak diye sitenin müşteri memnuniyeti kalitesi ve fanların sessizlik ve performans kalitesi beni üzmeyecekse alayım hemen.

Takıntım yok illa şu renk yanacak diye sitenin müşteri memnuniyeti kalitesi ve fanların sessizlik ve performans kalitesi beni üzmeyecekse alayım hemen.
Sıkıntı olmaz. Aynı markanın çok benzer bir modelini kendim de kullanıyorum. Kaliteli ürün.

Sıkıntı olmaz. Aynı markanın çok benzer bir modelini kendim de kullanıyorum. Kaliteli ürün.

Fan yük altın da bile sessiz midir acaba? Cooler Master Master Liquid 2 fanlı sıvı soğutma kullanıyorum i9 13900KF'yi sipariş vermiş olduğun fanlarla birlikte gayet güzel soğutur mu?

Fan yük altın da bile sessiz midir acaba? Cooler Master Master Liquid 2 fanlı sıvı soğutma kullanıyorum i9 13900KF'yi sipariş vermiş olduğun fanlarla birlikte gayet güzel soğutur mu?
Evet genel olarak sessiz fanlar. Soğutma olaraksa memnunum kendi adıma, egzoz fan olarak kullanıyorum gayet güzel çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…