B Boozook Femtopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #1 Konu başlığında ismi geçen kule tipi soğutucu hakkında bilgisi olan var mı? Bu soğutucu güncel bir AMD 5 5600 işlemcisine uyar mı? Kule tipi soğutucu 15 yıllık pc kasamdan söktüm. Daha önce bağlı olduğu işlemci inteldi. Son düzenleme: 14 Mart 2023
Konu başlığında ismi geçen kule tipi soğutucu hakkında bilgisi olan var mı? Bu soğutucu güncel bir AMD 5 5600 işlemcisine uyar mı? Kule tipi soğutucu 15 yıllık pc kasamdan söktüm. Daha önce bağlı olduğu işlemci inteldi.
BlackLacrima Decapat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #2 Hocam normalde kutu içerisinden Intel ve AMD soket için uygun olan aparatlar çıkması lazım. Eğer kutusu duruyorsa içindeki aparatla kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam normalde kutu içerisinden Intel ve AMD soket için uygun olan aparatlar çıkması lazım. Eğer kutusu duruyorsa içindeki aparatla kullanabilirsiniz.
KS KS B Boozook Femtopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 BlackLacrima dedi: Hocam normalde kutu içerisinden Intel ve AMD soket için uygun olan aparatlar çıkması lazım. Eğer kutusu duruyorsa içindeki aparatla kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir tane aparatı var acaba uyar mı o aparatlar fotoğrafını paylaşacağım Artı 0 Eksi
BlackLacrima dedi: Hocam normalde kutu içerisinden Intel ve AMD soket için uygun olan aparatlar çıkması lazım. Eğer kutusu duruyorsa içindeki aparatla kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir tane aparatı var acaba uyar mı o aparatlar fotoğrafını paylaşacağım
BlackLacrima Decapat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #4 Boozook dedi: Bir tane aparatı var acaba uyar mı o aparatlar fotoğrafını paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Şeklinin nasıl olduğunu bilmediğim için yardım edemeyeceğim kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Boozook dedi: Bir tane aparatı var acaba uyar mı o aparatlar fotoğrafını paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Şeklinin nasıl olduğunu bilmediğim için yardım edemeyeceğim kusura bakmayın.
KS KS B Boozook Femtopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #5 BlackLacrima dedi: Şeklinin nasıl olduğunu bilmediğim için yardım edemeyeceğim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde bir aparatı mevcut ama uyar mı acaba hocam? Artı 0 Eksi
BlackLacrima dedi: Şeklinin nasıl olduğunu bilmediğim için yardım edemeyeceğim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde bir aparatı mevcut ama uyar mı acaba hocam?