Thermaltake ARMOR+ vs Corsaır Graphite 780t

400R nin her yerinde toz filtresi yok diye biliyorum.Haf 912 de çok toz alıyormuş yazanlar var baya.Şuan zalman z9 plus kullanıyorum toz alıyor okadar çok aşırı derecede değil ama toz filtresi alta ve önüne koymuşlar yan kapaktan alıyor biraz ha onun dışında gayet memnunum filtre alıp takmayı düşündüm ancak birazda değişiklik yapıp kasamı değişmek istiyorum :) benim yazdığım kasalar gayet güzel ancak dediğiniz gibi parası çok.

Corsair Graphite 230T 80 +650W düşünebilirsiniz. Gayet geniş, ferah bir kasa.

Ayrıca bana göre o kasalara vereceğiniz paraya değmez.

Teşekkürler.Elimde güç kaynağı var, Cooler master GX 650W 80 plus bronze , güç kaynağına ihtiyacım yok aslına bakarsan sadece kasayı en geç yaza kadar değiştirmek istiyorum şimdiden fikir ediniyorum sadece sizlerde saolun yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.Aslına bakarsanız kafamdaki kasa şekli soğutması iyi olan mümkün olduğunca toz tutan :) ,ve biraz da gösterişli şık bir kasa.Dolayısıyla fiyat artıyor.Zalman z11 öneriyor burdaki arkadaşlar ancak fan boyutları küçük olduğu için çok ses yapar diye düşünüyorum 2 adet 8 cm fan yeri var heralde.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı