Thermaltake Commander G33 nasıldır?

Polat1903

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıktaki kasayı almayı düşünüyorum ancak kafamda bazı soru işaretleri var. Kasanın genişliği ve görüntüsü gayet hoş ancak iki büyük fan rahatsız edecek seviyede ses çıkartır mı? Hava akışı nasıldır? Birkaç yere baktım ama bir şey bulamadım. Bu kasa ilk tercihim eğer ses ve hava akışında sorun olur diyecek olursanız. Cooler Master Masterbox MB511 almayı düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler.

COOLER MASTER MasterCase H500 ARGB 750W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA bu kasanın önünü ister mesh ister temperli cam yapabiliyorsunuz. Kendisi cam olarak geliyor kutunun içinden çıkan mesh paneli de takabilirsiniz.

G33 biraz küçük bir kasa. Yüksek seviye (3070, 3080, 3090) oyuncu bilgisayarı toplamayacaksan iş görür. Yanlış anlama sadece içi küçük ve uzun ekran kartları sığmaz bu yüzden söyledim. Kasanın önünde bulunan 200Mm'lik fanlar hava sirkülasyonunu güzel bir şekilde sağlar. Fanlar rahatsız edici ses çıkarabilir sonuçda büyük fanlar. Şunu bilin ki fanlar işini iyi derecede yapar. Masterbox MB511 ise içi geniş ve G33'de bulunan ekran kartı sığmamazlığı olmaz. Hava akışıda iyidir. Seçimi sana bırakıyorum. Nasıl bir sistem toplayacağım diye sor kendine ona göre seçimini yap. G33'ün şekli hoşuma gitti hatta alacakdım ekran kartım sığmadığı için MSI MPG Gungnir 110M aldım. MB511'de fena değil ihtiyaçlarınızı karşılar.
Ayrıca G33'de 750W PSU var MB511'de ise 650W PSU bulunuyor. Hangisi daha kaliteli diye soracak olursan G33'de bulunanı seçerdim. Sistemin ne kadar güç harcayacağına bağlı seçebilirsin.
Ben olsam param varsa kendim başka kaliteli bir PSU alırdım. Kasanın kendi güç kaynaklarına güvenmemek gerek sonuçda o kadar emek vererek sistemini toplamışsın dandik bir güç kaynağına emanet etmemek gerekir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…