Merhabalar, Mini-ITX bir sistem için kasa arıyorum. Uzun zamandır aklımda olan bir kasa var. Piyasadaki adı Thermaltake Core V1. Ancak sadece Boss Bilişim'de stok bulabildim. Hiçbir yerde yokken nasıl olabilir anlamadığımdan ve piyasada pek tanınmadığından(Ayrıca ŞikayetVar.com üzerinde de düşük puanlı) güvenemedim. Sizce Boss Bilişim'den almayı düşünmeli miyim? Veya GTX 1650S(Tek fanlı mini model) ile kullanabileceğim başka bir kasa önerebilir misiniz? Sıvı soğutma(Tek fan) ve pasif soğutmalar sistemde son derece üst segment tutulacağından hava sirkilasyonu pek önemli değil. Cooler Master'ın bir modeline de baktım ama ekran kartının fanı kapalı kalacak gibi duruyor. Göresellerde bahsettiğim kasaları bulabilirsiniz. Fikrirlerinizi bekliyorum. Herkese iyi sosyaller.
Boss Bilişim asla girmeyin, Nanokatalog gibi. Varsın 2 kat fiyat olsun ama başka yerden alın.
Maksimum bütçen ne? Bir şey bulur muyum bilmiyorum ama göz atayım. Bir de 1650S'in tam modeliyle MM cinsinden tam uzunluğunu söyler misin?
Boss Bilişim asla girmeyin, Nanokatalog gibi. Varsın 2 kat fiyat olsun ama başka yerden alın.
Maksimum bütçen ne? Bir şey bulur muyum bilmiyorum ama göz atayım. Bir de 1650S'in tam modeliyle MM cinsinden tam uzunluğunu söyler misin?
Bunu kaçırma derim. Stokta bulabildiğim tek düzgün kasa, ki bu da aşırı düzgün . Radyatör kullanmazsan 200MM de GPU desteği var, 83MM CPU desteği de olduğu için NH-L9 gibi aşırı düşük profil bir soğutucu yerine NH-L9x65 veya NH-L12S gibi daha güçlü bir soğutucu takılabilir, PSU desteği ATX olduğu için PSU sorunu da çekmezsin. RGB'si de cabası