Thermaltake Core v1 ve R9 380X Nitro

Daha fazla  
Bu aralar çok konu açtım çünkü bilgisayar almam çok yakın konu fazlalığından özür dilerim.
Konuya gelecek olursak.

Sapphire R9 380X
SAPPHIRE NITRO Radeon™ R9 380X 4G D5-SAPPHIRE Technology
Thermaltake Core V1
Thermaltake - Core V1
Kasaya sığarmı.
Bugün vatan bilgisayara gittim bir yetkiliye fiyatı ve ürünleri danışmak için sonra oradaki yetkili abi dediki ;
"O ekran kartı bu kasaya sığmaz".
Bende çok inanamadim açıkçası çünkü linklerdeki sitedelerde boyut olarak birbirine uyumlu nasıl uymadığını anlamadım.
Cevaplarınız için teşekkürler ve
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mini ITX bir sistem toplayacaksanız seçiminizi corsair 380t den yana olmalı. Çok ergonomik bir kasa, hava akışı gayet iyi, çift fanlı sıvı soğutma bile sığıyor. Alternatif olarak bu kasaya da bakabilirsiniz. Her yönden çok kalitelidir.
NZXT S340 - IPT Portal

Mini ITX bir sistem toplayacaksanız seçiminizi corsair 380t den yana olmalı. Çok ergonomik bir kasa, hava akışı gayet iyi, çift fanlı sıvı soğutma bile sığıyor. Alternatif olarak bu kasaya da bakabilirsiniz. Her yönden çok kalitelidir.
NZXT S340 - IPT Portal
İyi hoşta fiyatı çok fazla bu Core v1 180tl civarı en güzel kasalardan birisi ister havalandırma ister kablo yönetimi konusunda hem okadar çok fiyat farkını kasaya değil ekran kartına yatırmayı tercih ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı