O Oğuzhan İsaoğlu Hectopat Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #1 İyi sosyaller herkese. Başım fena halde dertte gibi. Kasamın anakartı takacağım yerdeki vidaları kayboldu sıkmak için olanları. Ve anakartımı takamıyorum yardımınıza ihtiyacım var. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2016
İyi sosyaller herkese. Başım fena halde dertte gibi. Kasamın anakartı takacağım yerdeki vidaları kayboldu sıkmak için olanları. Ve anakartımı takamıyorum yardımınıza ihtiyacım var. @Recep Baltaş
Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 707 Yer İstanbul 29 Ağustos 2016 #2 Bende aynı kasayı kullanıyorum. Anakartın üstüne oturucağı vidalar mı yok ?
O Oğuzhan İsaoğlu Hectopat Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #3 Hans Landa dedi: Bende aynı kasayı kullanıyorum. Anakartın üstüne oturucağı vidalar mı yok ? Genişletmek için tıkla... Aynen oturtacağım vidalar var ancak onları sıkıştıracak olan içine geçen vidalar yok kayboldular.
Hans Landa dedi: Bende aynı kasayı kullanıyorum. Anakartın üstüne oturucağı vidalar mı yok ? Genişletmek için tıkla... Aynen oturtacağım vidalar var ancak onları sıkıştıracak olan içine geçen vidalar yok kayboldular.
Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 707 Yer İstanbul 29 Ağustos 2016 #4 Oğuzhan İsaoğlu dedi: Aynen oturtacağım vidalar var ancak onları sıkıştıracak olan içine geçen vidalar yok kayboldular. Genişletmek için tıkla... Resim atar mısın
Oğuzhan İsaoğlu dedi: Aynen oturtacağım vidalar var ancak onları sıkıştıracak olan içine geçen vidalar yok kayboldular. Genişletmek için tıkla... Resim atar mısın
O Oğuzhan İsaoğlu Hectopat Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #5 Hans Landa dedi: Resim atar mısın Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim bilgisayarcıdan rica ettim verdi sağolun.
Hans Landa dedi: Resim atar mısın Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim bilgisayarcıdan rica ettim verdi sağolun.