THERMALTAKE CORE V31 vs CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 vs Dark N10

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşıma sistem topluyorum fakat 3 kasa/PSU arasında kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum.
Bütçem 500 TL. Bütçeye göre 3. seneçek çok iyi duruyor hem modüler hem 750W. :)

Sistem parçaları ise şunlar:

• i5 6500
  • MSI B150 Gaming M3
  • MSI GTX 970
  • GSKILL RipjawsV 8 GB
  • Samsung 850 Evo 250 GB
  • WD Blue 1 TB
  • Logitech G103
  • Logitech G300s
  • AOC E2461Fwh Monitör
Arkadaşlar 3 kasayı ve PSU'yu karşılaştırırsanız sevinirim. Ayrıca sistem hakkında da genel bir görüşünüzü yazarsanız makbule geçer. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz yüksek galiba ama kasaya o kadar para yerine işlemciyi i5 6600 veya i5 6600k bile yapabilirsiniz. Kasa olarakta önerim Zalman Z3 Plus ama illede bunlardansa Corsair biraz daha kaliteli.

Hocam toplam 5000 lira kadar bütçem var ve sistemi Vatan'dan almayı düşünüyorum. Taksitle ve elden almak istiyorum. OC yapılmayacak bu yüzden Z170A'ya çıkmadım. Sağlam ve şık bir kasa içine dengeli bir sistem toplayabilmek amacım. Dark N10 aralarındaki en şık kasa, V31 ise en sağlam sanırım. Güç kaynağını da hesaba katınca Dark çok avantajlı geldi isterseniz 5000 lira bütçeye siz örnek bir Skylake toplayın.

Not: Bu arada sistem oyun amaçlıdır.

Kalan bütçe ile kendin ekleme yapabilirsin.
Adsız.png

Monitörler arasında uçurum var. Benim seçtiğim hem daha büyük hem 75 HZ hem de 2 ms. İşlemcinin 6600 olması oyunlarda kendini hissetirmeyecektir bence. Kasa kalitesini bilemem ama 600LE modüler bir PSU değil. Sanırsam 80+ bile değil. Ram'i bilerek tek modül alıyorum ileride 8x2 yapılabilsin diye. Anakarta gelince Bazooka modeli de çok düşük kalıyor. Bu kadar kısmışken 980 de koyabilirdin oraya ama gerek yok dengeli olsun sağlam olsun istiyorum :) Yine de tavsiyen için teşekkür ederim.

Asıl konuya dönecek olursak Dark almaya %75 karar verdim diyebilirim. Kasa incelemesi olsa keşke de baksam :)

Sakınlıkla dark alma. Kullanıpta memnun kalanı görmedim. Fakat corsair ve thermaltake alabilirsin ikiside seni üzmicek markalar ama ben olsam corsair alırdım. @TeknoAdam

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı